Nasveti in napotki ter povpraševanja...

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

ŠKRCNE V VOLANU

Napisal/-a MuRiCi Pe avg 17, 2007 9:19 pm

Živjo
Bral sem kar nekaj komentarjev o težavah,ki pestijo lastnike vozil :( .In nekateri se kar spoznate v čem je težava?.In zato vas sprašujem,kaj bi lahko bilo narobe pri volanu(clio 1.4 16v l2005)? Ko avto vžgem in zasučem volan,mi na določenem mestu ´škrcne´ :? To mi naredi zmeraj ko ga vžgem :!: potem pa normalno deluje :!: :? :? Upam samo,da ni kaj hujšega!!! lp
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne Pe avg 17, 2007 9:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe avg 17, 2007 9:21 pm

Povej malo več o tvojem cliu!
Letnik,mašina...

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi Pe avg 17, 2007 9:29 pm

H2 je napisal/-a:Povej malo več o tvojem cliu!
Letnik,mašina...

Evo popravljeno.......letnik,mašina.....če še keri kaj nuca naj napiše....lp

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Pe avg 17, 2007 11:54 pm

Ali to naredi istočasno v trenutku ko avto vžgeš? Ker zna bit, da ravno takrat začne delovati servovolan in pač ima svoj "prehodni pojav".
Človek brez problema, to strašna je stvar!

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi So avg 18, 2007 12:46 am

KO ga vžgem,počakam da ta lučka za servo ugasne.Potem ko obrnem volan zaškrca.Pa to ni delalo skozi,zaj kake 3 dni to opažam.Pač na volanu se čuti..

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So avg 18, 2007 6:42 am

ok moja situacija: renault megane 2004 letnik,najprej malo škrcalo za volanom,čez 1 mesec pa se vžgale SERVICE lučka ter AIR BAG lučka.....pa škrcalo cel čas kak sem zasukal volan. konec zgodbe: crknila ovojnica ki je za volanom,160€ nova ovojnica ostalo pa servisna ura ..... torej končna cifra je bla nekje 200€ ....

priporočam da se čimprej oglasiš na servisu,mogoče še se da kaj rešit,ker čene boš bil isto razočaran nad ciframi popravila kot sem bil jaz

Lp,Patrik ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi So avg 18, 2007 4:20 pm

Patrik_A3@upam,da ni kaj takega,kar si opisal zgoraj :( .Če je premalo olja za servo,bi lahko tudi zaradi tega škrcalo.Sm že iskal,kje bi lahko bila posodica za olje,pa nisem našel :oops: .Kdo ve kje je :?: :?:

TtedaK
Nov uporabnik

Napisal/-a TtedaK So avg 18, 2007 5:17 pm

Je ni, ima elektro servo volan.

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi So avg 18, 2007 5:36 pm

Ja sej se mi je malo čudno zdelo,pa sem se pozanimal,in je res elektro. :oops: :oops:

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi Sr avg 22, 2007 12:11 pm

Evo bil na servisu.In ne vejo najbolj,kaj bi lahko bilo narobe :roll: mi je pa reku mehanik,naj avto pripeljem,pa da vse pregledajo!!!Zaj da bi js avto tja vozu,pa da mi uni nabijejo xxx ur gor,prej da ugotovijo kaj je,tega pa js tudi nebi rad.Da bom potem plaču ko črn. :cry: ;) Bi pa naj bil avto še v garanciji(3tedne še),s tem,da nazadnje ko sem delal servis(olje,filtri),ga nisem na pooblaščenem servisu,pa tudi od prej ni nobenega štemplja v servisni knjigi!Kaj bi lahko glede tega naredil??

gappe
Nov uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a gappe Če apr 22, 2010 8:37 pm

ok moja situacija: renault megane 2004 letnik,najprej malo škrcalo za volanom,čez 1 mesec pa se vžgale SERVICE lučka ter AIR BAG lučka.....pa škrcalo cel čas kak sem zasukal volan. konec zgodbe: crknila ovojnica ki je za volanom,160€ nova ovojnica ostalo pa servisna ura ..... torej končna cifra je bla nekje 200€ ....

priporočam da se čimprej oglasiš na servisu,mogoče še se da kaj rešit,ker čene boš bil isto razočaran nad ciframi popravila kot sem bil jaz

Če lahko samo vprašam tukaj: Ali je možno to kaj sam popraviti in zakaj ne?? :)
Npr. Kakšen precvikan kabel poštukati??

Hvala!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če apr 22, 2010 8:43 pm

Murici, kak si rešo zadevo? :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Tečko
Nov uporabnik

Napisal/-a Tečko Pe apr 23, 2010 5:00 pm

MuRiCi je napisal/-a:Evo bil na servisu.In ne vejo najbolj,kaj bi lahko bilo narobe :roll: mi je pa reku mehanik,naj avto pripeljem,pa da vse pregledajo!!!Zaj da bi js avto tja vozu,pa da mi uni nabijejo xxx ur gor,prej da ugotovijo kaj je,tega pa js tudi nebi rad.Da bom potem plaču ko črn. :cry: ;) Bi pa naj bil avto še v garanciji(3tedne še),s tem,da nazadnje ko sem delal servis(olje,filtri),ga nisem na pooblaščenem servisu,pa tudi od prej ni nobenega štemplja v servisni knjigi!Kaj bi lahko glede tega naredil??

Ne vem kako je sedaj ampak kot je meni znano, sicer je to že par let nazaj, mi je pri BMW na sededežu preskočil zob. peljal sem ga na pooblaščeni servis (bili elektrik sedeži). Matrali so se 4 dni ker nekaj niso znali vendar je bil na koncu račun samo za stvarno delo, oziroma so izstavili račun kolikor ima BMW normo za popravilo take okvare, mislim da 3 ure.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov