Nasveti in napotki ter povpraševanja...

leyland
Nov uporabnik

Kraj: koroška

predelava iz bobnov na diske

Napisal/-a leyland Pe avg 24, 2007 11:54 am

Pozdravljeni!

Imam namen predelat zavorni sistem na starejšem avto kateri ima sedaj bobnaste zavore in me zanima, če ima kdo kaj izkušenj s tem oz. kakšne nasvete od katerega avta je najugodnejša izvedba, težava nastane ker imam 10 colska platišča, tako, da si tud ne bi mogu prvoščit nekih prav velikih diskov. Menjal bi pa samo sprednje zavore.
Hvala in lep pozdrav!

leyland
Nov uporabnik

Kraj: koroška

Napisal/-a leyland Pe avg 24, 2007 12:33 pm

ne, ne
so meli tud tile avti diske pa poznam tu varjante k so dajal gor od raznih fiatov, fiest,...
tk, da varjanta je sam morš mal vedet kaj delaš.
zato pa upam, da mi bo lahk ker svetoval, kje dobit na kaj bit pozoren , kako nardit
da si lahk vsaj kakšno vizualno sliko ustvariš
lp

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe avg 24, 2007 5:18 pm

Mini :?:

raje pozabi da boš sam kaj ustvarjal. Ne poznam nikogar ki to je.

Edina varijanta je da na netu poiščeš kakšen nov (originalen) komplet za predelavo.

Dvomim da boš še kje na odpadih našel minija z diski. 99% jih je imelo bobne!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe avg 24, 2007 10:27 pm

Tako predelavo sem nardil jaz na R5 s tem ,da sem jaz vzel komplet od Gt podvozje ( zadnjo premo) in samo premenjal komplet. Predelava se je izkazala za super zadevco ( le da se morš zavor mal navadit), ker primejo fenomenalno. Za drugačne predelave pa...... osebno ti odsvetujem ker zavore so le ključni pomen.... in če misliš sam kaj čarat ( varit dodatne nosilce..... predelovat original......) pol je to prenevarno, ker s tem se ni za igrat.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 17 gostov