Napisal/-a phoebus Če avg 30, 2007 9:12 pm
No, sem našel sam, če bo kdo potreboval (najbrž je pri laguni z računalnikom enako), prilagam "navodila":
Reset servisnega intervala:
Ob izklopljenem kontaktu pritisneš in držiš tipko pri računalniku (tisto ki je za reset povprečne porabe, prevožene poti od bencinske ipd) in daš kontakt; tipko še kar držiš. Začne utripati franzocar in številke se rotirajo. Držiš dokler se ne zarotirajo do konca, t.j. 15.000. Spustiš tipko in ODVZAMEŠ KONTAKT da se shrani.
Pri probavanju sem našel še servisni meni, ki kaže hitrenutno hitrost (digitalno), trenutno temperaturo olja v st. C, test kazalcev in ostalo:
Držiš hkrati pritisnjeno zgoraj omenjeno tipko in tipko na stikalu za brisalce (tista ki je za menjat kaj se prikazuje na računalniku) nekaj sekund in števci začnejo skakat in lučke utripat. To je test števcev in tako vidiš ali je pokvarjen števec ali kaj drugega. S tipko ... (na stikalu brisalcev) menjaš med ostalimi podatki (temperatura olja, hitrost,....). Nazaj v navaden način prideš tako da pritisneš tipko pri računalniku.
Juhej, 1000. post!