Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Beetle - menjava avtomata za smerokaze

Napisal/-a Lumpy_ Pe avg 31, 2007 12:19 pm

No začelo se mi je dogajat, da mi žmigavec po tem, ko ga vklopim, dela včasih normalno, zadnja 2 dni, pa samo 3-5krat normalno prižge pa ugasne, potem pa se prižge in tako ostane. To delata levi in desni, pa tudi ko vse 4 smernike vklopim, se isto zgodi. Pa če je avto ugašen ali prižgan, z bremzo ali brez. Tak da sem odmislil to možnost, da bi z maso bilo kaj, tako kot enim ko imajo light show zadaj ko bremzo stisnejo.

Danes sem šel naročit ta avtomat ali kak naj rečem temu, pa me zanima, če ma kdo kako slikico ali pa ve, kako se menja, kako se potegne ven ta knofek za 4 smernike, ker se tak celi zamenja. Bojim se da nebi kaj odlomil, če bi kaj na silo trgal :oops: :D

Hvala :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 06, 2007 3:29 pm

Kak zdaj, eni ste tak pametni včasih zdaj pa noben neve nič :lol:

Bom mogo do Vinkota stopit zgleda na Jarc-a 8)

Uporabniški avatar
Hartkor
Nov uporabnik

Kraj: Ajzoula

Napisal/-a Hartkor Če sep 06, 2007 5:20 pm

Ma po moje stikalo od 4 žmigavcev nima nobene veze s tem. Ne spoznam se na ta avto ma mogoče se nahaja nekje pri varovalkah notri. Ne vem ugibam.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 06, 2007 6:08 pm

Stikalo za 4 žmigavce je na tem avtomatu gor. Ker sem na servisu gledal onemu na monitor ko mi je kazal kje se nahaja. :)

Uporabniški avatar
Hartkor
Nov uporabnik

Kraj: Ajzoula

Napisal/-a Hartkor Če sep 06, 2007 6:36 pm

A če je tako pol pa poglej če vidiš če se da kje kaj odšraufat, ponavadi kaj skrijejo pod kake plastike če ne pa je malo problematično ki je na une plastične zatiče ki delujejo po principu recimo trnka. Notri gre lepo ma ven ne! Zato bi ti blo lažje če bi lahko nekako z roko prišel od zadaj da bi stisnil te zobke. Ne vem sm poiskal sliko od armaturke od beetla na netu in zgleda da je med zračniki na sredini, po moje se da tiste zračnike dol potegnit in pol bi lahko šel z roko not od zadaj.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 06, 2007 8:10 pm

Aja ti si najdo novejše letnike beetlov, tisti imajo zgoraj gumb ja, moj pa ima spodaj, če pogledaš pred menjalnikom, med gumbom za gretje stekel zadnih in pa ESP gumbom. Vmes je ta postavlen za 4 smernike. Sem nekaj pipal pa... :oops: mam občutek da bo nekaj počlo če bom drmal.

Sej na čase delajo žmigavci, te ko pa jih nujno rabiš, pa satani gorijo namest utripajo. :evil:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 14 gostov