sonček je napisal/-a:Pred 2000 km tok sem jih naredil od kar ga že imam mi je začelo pri vw golf 2 dizel ropotat potisni ležaj vsaj tako mislim, sliši se v prostem teku, če sklopko stisnem zvok zgine prav tako, če dodam malo gasa. Sliši se tktktktktktk neki takega (ropotalo), ko je hladen motor se ga skor ne sliš . Pa me sedaj zanima, če se mi slučajno zgodi, da ribne ležaj ali bo avto še vozen tok, da se da nekam pripeljat pa od Liskota sem slišal, da mu je ležaj tako delal 60 tkm pa je bil ravno tako dizel motor, po net-u pa sem prebral, da so jim mehaniki rekli za potisni ležaj, če te ne moti zvok sam pust pr mah, ko bo pa le glasen pa ga le menjaj (celotno sklopko).
Dobr druga sklopka me pride pri Markoviču v Škofji Loki cca 65€ ampak me res zanima kaj se bi zgodilo. Ali bi bil avto še vozen, če bi ribnu potisni ležaj.
P.s. Pozabte preteklost jaz bi rešu rad tale problem.
Lahko tudi posnamem zvok in ga dam na net.
Pavka je napisal/-a:Gilf diesel II sploh potisnega ležaja nima neposredno na košari temveč veliko pred njo...tko da tisti ki pojma nimate tega raje ne komentirajte.Košaro potiska jeklena štangica, potisni ležaj pa je na začetku menjalnika .Tukaj lahko zamenja le potisni ležaj
nebivedu je napisal/-a:Ti kr pust na miru, bo vsaj en golf manj na cesti!![]()
Pa ko menjaš, menjaj košaro, potisni ležaj in lamelo skupaj, ne samo lamelo (ki stane 65 evrov).
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov