zdej me pa zanima kje bi zdej zbrusil ta ključ po originalu, a vovko bi naredu to? kdo ve

ludbe je napisal/-a:reber je napisal/-a:Problem je edino v tem, da kupujete poceni igračke, potem pa se pojavi problem: kje to, kje ono, kje tretje, ker prodajalec za to ni poskrbel, jasno da ne, za to ceno :P
si pa pametn, že narezene ključe bodo prodalaj al kaj?
reber je napisal/-a:ludbe je napisal/-a:reber je napisal/-a:Problem je edino v tem, da kupujete poceni igračke, potem pa se pojavi problem: kje to, kje ono, kje tretje, ker prodajalec za to ni poskrbel, jasno da ne, za to ceno :P
si pa pametn, že narezene ključe bodo prodalaj al kaj?
Jasno da ne ...
Že prevečkrat sem imel opravke s temi pocenjkarskimi daljinskimi sistemi ... nekdo kupi sistem za drobiž, potem bi pa rad montažo ... ko izve za ceno montaže, je pa cel halo, tako da sem se preprosto odločil, da teh sistemov ne vgrajujem, se pač ne ukvarjam s tem, ker folk samo jamra kako je vse drago, kje je še vrezovanje ključa :P
Ja, ob nakupu sistema je videti in slišati strašno poceni ... potem pa je treba zadevo vgraditi in prilagoditi, na to pa večina ne pomisli. Ja, res sem pameten na tem področju, celo tako zelo, da sem dvignil roke in se zato ne mislim več pregovarjati s strankami o cenah montaže. Že dolgo je namreč jasno, da je delo, oziroma montaža, dražje od same naprave, ampak folku to ne potegne. Na vse zadnje pa tisti ključi iz cenene plastike razpadajo ...
Lepo bi bilo, če bi prodajalec naprave nekako poskrbel za izdelavo ključa, lahko bi vsaj priporočil koga, ki bi to naredil ... ampak ne, le zakaj, najlažje je preprodati napravo, potem pa naj se kupec sam ubada in beli glavo s tem, kako naj dokončno reši stvari.
In še namig: jasno je, da bo ključ izdelal skoraj vsak, ki kopira ali izdeluje ključe, ravno tako bi to naredili pooblaščeni servisi ali pa bi vsaj vedeli, kdo lahko naredi kaj takega. Ampak spet ne, folk je preveč len, da bi vprašal ...
Jaz pravim tako: tam kjer si kupil, najdi še informacije za vse ostalo, saj ti to pripada, če pa kupuješ pri šušmarjih, je pa to tvoj problem, žal.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov