Ni nujno da je vse vosek. Lahko je tudi kaka komercialna zadeva ki kosta ze od 3€ dalje.
Poglej si v malce bolje zalozenih stacunah z barvami in laki.
Delo?!?
Hm odvisno koliko se kdo ceni.
primozek69 je napisal/-a:Jest sm hotu rečt,da te že ena sama piksna tolk pride, ne pa da je to vse. Še temmeljna,brusni papirji,krtače,redčilo,ferosan,it,itd.
Vse kar si opisal rabiš že skoraj pri oldiju....... Vse to sem rabu jaz ko sem komplet prenovil ter povaril podvozje......za vse skupaj pa sem dal 50 evrov.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
off:Ja sej sam veš,da drgač se ti pa ne splača delat, a ne Lisko. K si že enkrat pod avtom bol,da nardiš dobr,k pa čez 1 leto še enkrat.
Drgač pa take stvari je bolje delat sam,se zavzameš,ne rabš nekega znanja strokovnega. Plus ličar ti vse lepo špricne z body kitom,spodaj pa ne veš kaj je.
Ce ne nardis dobro pol vec nene ponavljas ampak kr flikas rjo Drugac pa za notranje dele tekoci vosek, za zunanje pa bodenshutz. Zadeva pa se glih ne dobi za par eurov.
Najbolje je avto vreči na bok in z wapom (priključek za pesek) ali s suhim ledom opeskati kritične dele. Nato z fosforno kislino (Antirja) pasivirati načete površine, oprati, posušiti, rjaste predele grundirati s tazelenim nitro primerjem in našpricati s kakšno boljšo antirja-antizvočno-antikamnovo plastiko, npr.Dinitrol. Notranji deli pa vosek v zmerni varianti, da te ne bo potem ličar klel. Ali imaš kabrio, da toliko restavriraš tako razsulo golfa II?