S|icKeR je napisal/-a:diske maš zvite. kupi original, mislm da te disk po komadu pride cca. 40€, ploščice pa cca. 50€. pri "ponaredku" ne boš proftiral 50€. tko sm jz naredu da sm kupu ponaredek in dau za 2 diska 40€ in mam po 3h mescih spet zvite.
_miha_ je napisal/-a:ludbe je napisal/-a:mev isti problem, pa sm jih nesu podrejat pa je čez en tedn blo spet isto, pol sm pa kupu druge zdej je pa že pol leta mir:)
kere si pa kupu? a original?
dules je napisal/-a:ah vi ste modeli, jest sm kupil za svojega golfa 3 lucas ploščice +diske in prisilno hlajene , katter nima nobeden golf - ampak imajo navadni golfi navadne diske so to smo predelali
od zdaj , pa so gor že cca 3 leta mi niti ne zatresejo , ampak je fora tudi v montaži saj moreš prej vse spucati in potem dasti gor sicer če bi tresle bi tresle že po prvoh km saj sem jih mogel takoj sprobat in smo bremzale z velike brzine v malo
Drgač pa v polota supet tr. kater polo imaš to pa kolk mašina ??
ups še enkrat prebral , v motor nalij min 10w-40 olje , saj pri teh motorjih ki so notri zelo radi dročniki tolčejo saj se ne napolnejo sproti zarad olja ker je preredko !
dules je napisal/-a:ah vi ste modeli, jest sm kupil za svojega golfa 3 lucas ploščice +diske in prisilno hlajene , katter nima nobeden golf - ampak imajo navadni golfi navadne diske so to smo predelali
od zdaj , pa so gor že cca 3 leta mi niti ne zatresejo , ampak je fora tudi v montaži saj moreš prej vse spucati in potem dasti gor sicer če bi tresle bi tresle že po prvoh km saj sem jih mogel takoj sprobat in smo bremzale z velike brzine v malo
Drgač pa v polota supet tr. kater polo imaš to pa kolk mašina ??
ups še enkrat prebral , v motor nalij min 10w-40 olje , saj pri teh motorjih ki so notri zelo radi dročniki tolčejo saj se ne napolnejo sproti zarad olja ker je preredko !
_miha_ je napisal/-a:kaj pa pomen 10W-40? da je bol gost? al redek, zato ker je tudi dražji aral 0W - 40
MacTron je napisal/-a:_miha_ je napisal/-a:kaj pa pomen 10W-40? da je bol gost? al redek, zato ker je tudi dražji aral 0W - 40
na vse si si ze odgovoril le utemeljim ti se...
torej 0W40 pomeni da je polna-sintetika, 10W40 pa pomeni da je pol-sinteticen
in med njima je razlika v viskoznosti torej je 10W40 bolj gost...
btw teh tem o oljih in viskoznosti je na forumu tono
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov