Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
gasilec1
Nov uporabnik

Osvetlitev gumbov za zračenje - octavia

Napisal/-a gasilec1 Po okt 15, 2007 1:50 pm

Zanima me, če je kdo že razdiral vrtljive gumbe za zračenje, imam namreč problem, da osvetlitev ne dela pa bi mogo pogledat če so zanič žarnice ali kaj druga. Problem je v tem, da ne dobim narazen tistega dela in me zanima, če ve kdo kako gre narazen.

LP

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Po okt 15, 2007 1:59 pm

pri Cliotu ni osvetlitve

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Po okt 15, 2007 2:06 pm

Ja, samo on ne sprašuje za cliota. Octavie sicer ne poznam, a ponavadi so v kakih bolj skritih kotičkih vijaki pa odvijačiš tisti del armaturke okoli ventilacije in potem zamenjaš žarnice BP.
Gumbe se ponavadi samo povleče ven (s tem da me spet ne držat za besedo da ne boš kaj zlomu- dobro pregledaš vse vogale pa z občutkom delaš in je)

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po okt 15, 2007 2:10 pm

Povej še kateri letnik je mogoče boš potem dobil kakšen nasvet več
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 15, 2007 2:27 pm

Jaz sem mel na passatu lenik 97/98 ročno klimo, pa tud crknila osvetlitev srednje konzole. Tak mislim da imata enake te gumbe vrtljive, jaz sem tud mel ročno klimo.
Pa sem šraufal narazn nekaj pa se mantral, na koncu obupal ker ni šlo. Peljal na Porsche Maribor, pa je prišo mož ven, se vsedo v avto, zgrabil za srednji gumb (jakost ventilatorja) in ga zasukal, zdaj se točno ne spomnim v kero smer, se mi zdi pa da na stopnjo 3 (nebom pa trdil), pa samo cuknil ven gumb :lol: Potegnil eno žarnico ven, sem skočil noter na rezervne dele po drugo, dal 140 SIT, jo je porinil nazaj noter in to je blo to, rekel nasvidenje pa sem šel. Samo eno žranico ima za vse tri gumbe.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
gasilec1
Nov uporabnik

Napisal/-a gasilec1 Po okt 15, 2007 3:56 pm

No hvala za nasvete.
Škoda Octavia ma osvetlitev te konzole in sicer pri meni ena žarnica kot je že prej Lumpy omenil.
Položaj gumba je tukaj vseeno kak je, potegnit pa gre zlo težko dol. Jaz sem si pomagal s kleščami pa krpo vmes da nisem poškodoval gumba. Izvlečeš tistega za jakost ventilatorja, nato malo z muko izvlečeš žarnico (jaz sem uporabil špičaste klešče pa gumice na koncih gor dal), pazit je treba da jo ne zlomiš!!. in jo menjaš.

LP

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Po okt 15, 2007 5:20 pm

aha hvala se zame, ker meni tut ne sveti :D
bom popravo :D :D
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov