dms je napisal/-a:lisko je napisal/-a:dihtunge jermeni & stuff pa še okol 150 evrov
To je pa pocen.Kje pa dobis dihtngo pa vse to za 150e?

No nevem no,jest bi prec generalno naredu ce bi bla tok pocen.Names servisa,k bi me cenej prslo.
Sej sem reku da sem pisu na pamet...za petko dizla je bla dihtunga za glavo 23 evrov ( kaj dost dražje ne sme bit za drug motor dihtunga je dihtunga.... poleg tega pride dihtunga za dizla dražje kot bencinarja..... ). Komplet tesnil 25 evrov ( tesnilo pokrova ventilov,tesnilo vakum pumpe, tesnila vbrizgalnih šob, tesnila samih šob,tesnilo termostata,semering za odmično,tefloni,tesnilo vodne črpalke in tesnila vijakov na pokrovo ventilov. ) In pa zobati jermen 35 evrov. Vse skupaj 82 evrov. In tok je bla cena zdej pr men. Pač mal vzameš telefon v roke in kličeš okol po trgovinah.... če maš kje še kakega poznanega pa še mal popusta.... pa je to to. Sej ne rabiš lih vseh delov v eni trgovini al pa vse na serviso nabavit.... pač znajd se morš.
Pol pač maš še vodno pumpo,navadn jermen,napenjalce,vodno pumpo,obročke,ležaje glavne gredi, ojnične ležaje.....ko maš tko daleč še sklopko menjaš.....štarter obnoviš,alternator.... in to pač pol vse skupaj nanese ene 400-500 evrov....... pa še tok dela pa maš 1000 evrov po malem za generalko. Ampak za tak denar se menja vse kar se tiče vitalnih delov.