če ima kangoo za zamenjave pečke tak postopek,kot megan,potem boš jebal ježa
ravn prejšnji teden sem mu jo menjal sodelavcu na meganu. Postopek je nekako tak.
Če začnemo od zunaj...brisalce dol,odstraniš plastiko pod brisalci,sesalno loputo proč,da iz požarne stene potegneš ven eno velko plastično škatlo,da prideš do vijaka ki drži ohišje pečke... to je šele začetek
Notri pa,zgornji del armature dol,da prideš do vijakov,stranska stebrička proč,radio ven,enota od ventilacije proč,volan dol,sredinsko konzolo vn.... in ko to vse narediš,lahko odmakneš armaturo,da prideš do pečke oz. jo lahko potegneš vn.... nope

še neki sm pozabu,drog volana moraš čist odvit,da pade volan čist dol,da potegneš pečko vn... aja pa stopalko za plin sem moral tud vzeti proč...
kaj naj rečem... cel pizderaj,ker sem delal v prvo... ampak nazaj je šlo tekoče,pri podiranju je pa kar veliko enih stvari in moraš kar fajn gledati,da kaj po nepotrebnem ne odviješ oz. kaj premalo...
Ni čudno da se vsi tega branijo,ker ni niti mal prijetno delo to... ampak vse se da,če se hoče..... sam računali ti bodo tud ene 7 ur dela

Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.