Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dj rok
Nov uporabnik

pobira gume po notranji strani

Napisal/-a dj rok To nov 13, 2007 8:18 pm

Živjo
A kdo mogoče ve zakaj men pri polotu 6n letnik 96 pobira gume sprdaj po robovih? Optika je bila zdej že drugič opravlena in mi jih še zdej mal pobira, mi je pa reku zdej k sm delu zadnjič optiko da so mal končniki znucan k se je že čutu luft k je z roko probu kolo mal premikat k je bil avto v luftu. A je možn da tud zarad tega morde pobira gume po notranjem robu al bi lahko blo še kej druzga?? :roll:

L.p

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Re: pobira gume po notranji strani

Napisal/-a W_Golf To nov 13, 2007 8:24 pm

dj rok je napisal/-a:Živjo
A kdo mogoče ve zakaj men pri polotu 6n letnik 96 pobira gume sprdaj po robovih? Optika je bila zdej že drugič opravlena in mi jih še zdej mal pobira, mi je pa reku zdej k sm delu zadnjič optiko da so mal končniki znucan k se je že čutu luft k je z roko probu kolo mal premikat k je bil avto v luftu. A je možn da tud zarad tega morde pobira gume po notranjem robu al bi lahko blo še kej druzga?? :roll:

L.p

Menji končnike, pol pa še enkrat na optiko!!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To nov 13, 2007 8:31 pm

Če majo luft, jih kar zamenjaj. :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok To nov 13, 2007 8:38 pm

Kolk pa pridejo kej oba končnika pa kolk je dela da se zamenja?? Drugač je pa na moji strani malenkost mal več lufta kot pa na dugem sovoznikovem.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To nov 13, 2007 8:44 pm

Ni tak grozn strošek. Zdaj točno se ne spomnim, sem pa kupoval za passata pred 3 al 4 leti, pa sem dal za komad....7 jurjov? Neke takega bo ja. Sem lani na audiju menjaval sam se ne spomnim, itak mata isto podvozje.
Za polota bi pomojem še ceneje mogo dobit. Ni bau bau to. Raje menjaj, optiko nastavi pa je to to, če majo luft.
Jaz sem mel na A4 tak ziebanega pa gumico ftrgano, da ko sma pogledla z mehanikom, sem mislo da bo razletel. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To nov 13, 2007 8:45 pm

ja fak no,pa kwa ti delajo optiko,če vidjo da ni s podvozjem vse ok... jao
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _miha_ To nov 13, 2007 8:49 pm

RedBull™ je napisal/-a:ja fak no,pa kwa ti delajo optiko,če vidjo da ni s podvozjem vse ok... jao

jaz tud tko pravm, mene je iz optike poslal nazaj dam, reku da nej grem na levi strani končnik zamenat pa pridm nazaj. šel sm pa na amzs u lj.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To nov 13, 2007 8:51 pm

Samo res. Niti nisem poštudiral, da oni tam butle špilajo ma mu pipajo eure. :roll:

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok To nov 13, 2007 8:52 pm

Kolk so ti zaračunal pa kolk dolg so ti kej delal? Zato k baje je kar dost dela k se more sprednje 2 amontizerja dol vzet da se zamenja al ne?? :roll:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ To nov 13, 2007 8:54 pm

Pa ne da ti take strelajo na amzsju? :shock: Glede menjave mislim. :roll: Kaki biseri so jaoo.

Po pravici povedano, se ne spomnim stroška. Vem da sem šel tam na neki kafe, pa so zamenjali ta čas.

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _miha_ To nov 13, 2007 8:57 pm

dj rok je napisal/-a:Kolk so ti zaračunal pa kolk dolg so ti kej delal? Zato k baje je kar dost dela k se more sprednje 2 amontizerja dol vzet da se zamenja al ne?? :roll:

jaz sm kupu original komplet končnik zunanji in notranji (al kako se reče temu nevem) glavnem original za sam končnik za levo stran sem dal 80€

Monteru mi je pa en kolega od fotra ni nč računu

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To nov 13, 2007 11:13 pm

_miha_ je napisal/-a:
RedBull™ je napisal/-a:ja fak no,pa kwa ti delajo optiko,če vidjo da ni s podvozjem vse ok... jao

jaz tud tko pravm, mene je iz optike poslal nazaj dam, reku da nej grem na levi strani končnik zamenat pa pridm nazaj. šel sm pa na amzs u lj.

Tudi meni je na AMZS-ju povedal da imam zanič končnik pa mi ga je zamenjal preden je delal optiko doplačal sem 3000 sit dve leti nazaj. :tomidelej:

pericazovko
Nov uporabnik

Napisal/-a pericazovko Sr nov 14, 2007 12:27 am

En končnik stane cirka 20-25EUR, prejšnji tedan zamenjal na Focusu

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok Sr nov 14, 2007 2:52 pm

Evo sm vpršu dans. končnik pride 10eur :) ni tko drago. Samo zdej ne vem kerga moram vzet k je rkeu da je lahko volanski pa še en :roll: ker bo zdej taprav?? :?

Uporabniški avatar
urkis
Nov uporabnik

Kraj: blizu maribora

Napisal/-a urkis Sr nov 14, 2007 5:18 pm

Jaoo so opičeni ,kjer koli si že jemal, vprašaj ga če sploh kaj ve o a avtomobilizmu.
Reči mu po domače ,da rabiš končnik pri kugli samo en končnik je tam :bow

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok Sr nov 14, 2007 5:24 pm

Sej nism še nč kupu lejga :) Zdejle k sm šu menjavat gume pa sm ga vpršu ker končnik je zanč in mi je reku da je volanski in da ma mal lufta ni pa neki hudo. A je dost več dela da se zamenja tega volasnkega kot pa unga??

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr nov 14, 2007 5:31 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Pa ne da ti take strelajo na amzsju? :shock: Glede menjave mislim. :roll: Kaki biseri so jaoo.

Po pravici povedano, se ne spomnim stroška. Vem da sem šel tam na neki kafe, pa so zamenjali ta čas.

meni je lani trdil da ne rabim centrirnega obročka, in sem se 1 mesec vozil tak, pajtlalo skoz kak sn se 120 peljal, grem k živčecu in mi da vse 4 obročke zadevala ni več tresla. je... amzs pa tiste dedeke :evil:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Sr nov 14, 2007 5:51 pm

Jeb šu še enkat do unih kso ti optiko delal in se mal "znesu" nad njimi. Optika, če je končnik fuč lahko pokaže vredu, sam če je bila optika opravljena, potem ti vseeno še nebi smelo tako gume poberat :?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok Sr nov 14, 2007 6:12 pm

sej bomo vidl kako bo zdej k sm dal spredej itak 2 novi zimski in bom vidu če bo kej pobiral, če bo bo pa potrebno zamenjat najbrž te 2 končnika.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr nov 14, 2007 6:26 pm

So pa lahko sileni bloki zanič na rokah, če ne končniki sam, če so ti delal optiko potem bi ti reku, da moraš končnike menjat potem pa optika. Men so enkrat tako naredl v Škofji Loki mel sem za narest optiko potem pa mi je reku, da maš en končnik zanič in, da ga je treba menjat sem reku zamenjaj in naredu optiko no takrat je vse potem štimal.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov