Nasveti in napotki ter povpraševanja...

monti
Nov uporabnik

Popravila da ali ne?

Napisal/-a monti Pe nov 16, 2007 2:21 pm

No situacija je sledeča:

Nekdo mi je razbil zadnjo luč oziroma zadnji odsevnik na havbi. Sklenjeno mam dodatno zavarovanje za luči, stekla in parkirišče.
Šel sem na zavarovalnico da jih povprašam kako zadevo urediti. Pridem noter in prosim gospo, ki je sedela za praznim šaltarjem če greva skupaj pogledat avto da bo vida kako pa kaj.
Povem ji da se je to zgodilo na parkingu ....in da mam avto itak obutan iz vseh strani zaradi "ekspertov" pri parkiranju in da sem ga ža večkrat peljal na poliranje.

Ona pa gleda moj avto in pravi da naj izpolnim obrazce kot ločene škodne dogodke...no jaz izpolnim en kup papirjev pol pa grem k cenilcu, ki mi za vsaka vrata napiše barvanje nad letvico in zamenjavo luči. ...serviser ni določen...baje majo neke pogodbenike.

No zdaj pa vprašanje: Ali se mi splača dat barvat 3 vrata nad letvico glede na to da mam metalik marvo in da je po mnenju ličarja barva zelo zahtevana za štrihanje in da se zna zgodit da zadeva ne bo OK.

Poraja pa se mi tudi vprašanje v kolikem času moram jez to nardit?....sm mislu da bi še mal počakal da se nabere še kakšen "štempelj", vsaj čez zimo.

Škoda se mi pa zdi da zadeve nebi izkoristil.

Povejte kaj naj nardim, ker sem nisem najbolj domač na tem področju.

On
Novinec

Napisal/-a On Pe nov 16, 2007 2:24 pm

Vzemi izplačilo, luč pa kupi na netu in to je to!

Če boš barval nikoli več nebo ko treba in pa še veliko problemov pri prodaji avta boš imel...

Za kater avto pa gre??

Lp

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 Pe nov 16, 2007 2:36 pm

ON ma prov, jaz bi naredil isto

monti
Nov uporabnik

Napisal/-a monti Pe nov 16, 2007 2:39 pm

Zavarovalnica triglav: gotovine ne izplačujejo...potrebno je prinest račune...al pa ti dajo naročilnico za "njihov" servis.
Avto pa je Alhambra

On
Novinec

Napisal/-a On Pe nov 16, 2007 2:44 pm

Če ne, bi šel na tvojem mestu na drugo zavarovalnico, samo to omeni agentu in povej svoj razlog...

Verjemi vse bojo dali!

Sicer so pa čist bedni s temi forami...

Uporabniški avatar
Marsovček
Novinec

Napisal/-a Marsovček Pe nov 16, 2007 11:46 pm

Rok za popravilo je tri leta.

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Ne nov 18, 2007 9:23 am

On je napisal/-a:Če ne, bi šel na tvojem mestu na drugo zavarovalnico, samo to omeni agentu in povej svoj razlog...

Verjemi vse bojo dali!

Sicer so pa čist bedni s temi forami...

Zavarovalnica ti povrne stroške, ki so nastali s popravilom tvojega avta in ne stroške, ki BI nastali s popraviom tvojega avta. Bedno pa je tvoje razmišljanje v katerem nakazuješ da ti bo vsak takoj dal denar ko boš malo zagrozil. Tu se naj vsak vpraša, ali bi si rad popravil avto ali pa bi rad kaj zaslužil? Če bi si rad popravil avto, potem ta "fora" ni bedna. Če pa bi rad zaslužil, pa si najdi službo oz. nekaj naredi za to.
Slika

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne nov 18, 2007 9:29 am

lahko daš barvat samo eni ličarji so farbnblind. imaš v stopičah mojstra šimca ki zadene na oči 100procentno nianso. sem že kar nekaj avtov videl pri njemu popravljanih.tiste udarce od parkirišča ti pa zrihta itak brez lakiranja. imam tudi avto ki je bil ves obtolčen in ga je uredil manj kot v enem dnevu.pa še trikrat ali več ceneje kot je barvanje.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne nov 18, 2007 10:18 am

trafo maš kak kontakt tega moža.. v vratih imam udrtino na vratih pa me moti in bi rad popravil to zadevo.. hvala

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne nov 18, 2007 11:18 am

trafo66 je napisal/-a:lahko daš barvat samo eni ličarji so farbnblind. imaš v stopičah mojstra šimca ki zadene na oči 100procentno nianso. sem že kar nekaj avtov videl pri njemu popravljanih.tiste udarce od parkirišča ti pa zrihta itak brez lakiranja. imam tudi avto ki je bil ves obtolčen in ga je uredil manj kot v enem dnevu.pa še trikrat ali več ceneje kot je barvanje.

Ga tudi sam zelo priporočam. Človek je rojen za tole delo.Naredi odlično in se definitivno splača k njemu peljat popravit avto.

On
Novinec

Napisal/-a On Ne nov 18, 2007 12:07 pm

Uroš_p: Ziher si agent :D Fora je v tem da nas zavarovalnice dobro obirajo, kar se tiče kaska.... Dokler nimaš problemov z njimi in jim nosiš denar je vse ok, samo ko pa kaj rabiš od njih je pa konc vsega lepega (Ne govorim samo denarno), in drugače za informacijo še nikoli nisem uveljavljal kaska in terjala denarja od zavarovalnice in defenitivno NE živim od tega (Na kar me obsojaš :twisted: ) Defenitivno pa ne podpiram tiste ko to izkoriščajo, ker NAM posledično dvigujejo premije z takimi dejanji!!!

Monzi: Dobro se posvetuj preden daš avto na popravilo da ti nebo žal. Pa obvezno pred popravilom avto poslikaj, da boš lahko potem pri prodaji imel s čim dokazovat da avto ni bil čist stovčen!!

Lastne iskušnje: Avto je imel eno prasko čez vrata ( kakih 5cm), tip si je zaželel da vrata pobarvamo (imal je kasko...). Ličar mu je avto porihtal ampak res v nulo, vendar avto ni bil nikoli več kot bi moral biti, to ve tisti ki se z ličarijo okvarja, da je praktično nemogoče avto porihtat da bo kot nov...(Avto je pa bil FIAT STILO 3 vrata,Črn)

In ko je avto prodajal so nastopile težave: Ker ni imel dokazov da je bila le praska je vsak sumil da je bil avto kar karamboliran in je posledično fajn zbijal ceno, čeprav je bil avto odlično ohranjen.

Naj me kdo popravi, če misli da NIMAM prav!

Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov