a ma gdo iskušnje s tem podjetjem.. namreč men zavore nikakor ne primejo ..
nimam abs-a in ko se cel obesm ( pa nism lahek

tako da iščem en dober, kvaliteten servis,ki je specializeran za zavore..
help

JEREMIJA79 je napisal/-a:Lahko da ti je servoojačevalnik zavorne sile crknu da moraš tako pohodit pedal da bremza kej prime.Tale servis zgleda ok nimam pa izkušenj.
Primoz_86 je napisal/-a:Mene pa zanima kaj je narobe, če zavore primejo šele ko imaš pedal skoraj do konca pritisnjen. Pedal gre najprej v prazno (brez upora), na koncu pa zagrabi in kolesa tudi zablokirajo. Pri drugem enakem avtu pedal takoj zagrabi. Komplet zavore so bile zamenjane 1 leto nazaj (20kkm). Če dvakrat na hitro pritisneš prime malo višje. Kaj bi bilo narobe? Je možno da pumpo hudič jemlje, ali je le zrak v sistemu?
Primoz_86 je napisal/-a:Mene pa zanima kaj je narobe, če zavore primejo šele ko imaš pedal skoraj do konca pritisnjen. Pedal gre najprej v prazno (brez upora), na koncu pa zagrabi in kolesa tudi zablokirajo. Pri drugem enakem avtu pedal takoj zagrabi. Komplet zavore so bile zamenjane 1 leto nazaj (20kkm). Če dvakrat na hitro pritisneš prime malo višje. Kaj bi bilo narobe? Je možno da pumpo hudič jemlje, ali je le zrak v sistemu?
vuc je napisal/-a:ja no ne vem dost ga hvaljo pa kar mu nesm mi naredi,k drgač itak sam doma to delam ,sam kašn cilinder mu nesem obnovit
Nejko87 je napisal/-a:kva niva ne bremza
ma tro - batne čeljusti, velike hlajene diske... niva bomba bremza...
samo, vsakič ko menjaš ploščice je vsaj en batek zariban :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov