Ja jaz poznam ta avto, še danes zjutraj sem ga videl in ga je kupil kakšna 2-3 tedne nazaj. Z avtom mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Večkrat vidim tudi da se z njim vozi njegova punca. Drugače pa on avte kupuje jih ima neki časa 1-2 meseca pol pa proda ali pa še prej. Kupuje pa same jajce po domač povedano. Je pa ljubitelj Hond, jih je imel že veliko. S tistimi avti pa je delal bolj tako sej veste honda je zdej pa tišč do konca, pa tiste honde niso bile nič vredne same jajce predelane in zgonjene. Kar se pa tiče tega Hyundai Accenta pa mislim da ni z njim nič narobe, tako, da ga pejta pogledat. So pa to vzdržljivi avti in rezervni original deli so poceni. Če pa ga slučajno kupi pa naj preventivno zamenja olje, vse filtre pa bo vse vredu. Pa še kakšne evre nej dol spusti pa bo.
Moj je bil bistveno lepše barve in s strešnim oknom, letnik 1996, prevoženih 105.000 (v resnici) in zelo lepo vozen (poraba 7,0-grda vožnja; 6,0- mehka noga). Pa so mi ga pred dvema letoma ocenili na 180.000 SIT.
Če povzamem - Accent star 9 let 180.000 SIT
Tale na avto.net pa 12 let za 156.000 SIT
PS: barva je stvar okusa, čeprav menim, da se zelo lepo ujema z gayjevskim značajem.
..tako je "paskvale" ...tisti "grde" barve accent je predrag....400 eu - maximum
P.S tvoj zgleda lep - še namig: ne toči txt-ja not(bilo kaj druzga 10-40)
cena bo kr stimala. malo je samo cudi tak malo prev. primer jaz mam tudi 95(1.5 dolga verzija ) pa se ne vozim nevem kj pa mam 175k.
Moj predlog ker mam sam accenta preglej ga doro (rja+ce je menjavo olje pa se potrosne materialne ce so bli kj menjani)
pa ce ima servisno pa redno servisiran nima kj bit.
vem poznam cene se pravi da preprodaja... kar ni nujno slabo... ampak o avtu verjetno neve kaj dosti...
barva je pa smešna... saj vem ravno zarad barve ga verjetno nebo uzel...
čist tko omenim... kolega kupuje avto do 1000eur, če mate kaj pametnga povejte...
pogoj je čim novejše, čim lepše ohranjen in pa poznana zgodovina avta..
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Tudi če preprodaja je napisano da je drugi lastnik... se pravi da je prvi lastnik imel ta avto 12 let...
Barva je pa stvar okusa... meni ni glih všeč, je pa nekaj posebnega...
Osebno se ne spomnem, da bi ta avto kdaj videl v Krškem...
Drugače je pa tip iz Sevnice oz. sevniške občine.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Iz Loke bi šel v Krško. Barva je najgrša. Sprednji odbijač je že neki počen kak bo to šele vidt v živo avto.
Ti mu sam reči, da naj spremlja avto.net in opazuje, če se kdaj pojavi kakšen dober oglas.