No da jest končno opišem moj problem ki me daje že kake pou leta.GLAVNI PROBLEM….TRESENJE MOTORJA….NIHANJE OBRATOV….da grem kar po vrst ;1.avto zalaufam in laufa na mestu do delovne temperature; ko ga zalaufam mi lepo laufa pod zaugom 1250 obratov..trese se malenkostno da se komaj čuti-nomalno …potem obrati normalno padajo vse tja do 850 in če bom dodal gas in spustil bodo spet padli nazaj na 850 in nič manj! Problem je v tem da ko avto laufa na tolikšnih obratih da se mašina enostavno preveč trese (s tem posledično tud celoten avto….zaradi tega sem ga mel pri mehaniku pa je rekel da so to leta vendar jaz to ne verjamem…bil tudi menjan spodnji nosilec motorja pa nič bolje)..ko pa dodam plin recimo na 1000 obratov pa tresljajev motorja ni več
2. z avtom se odpeljem: spet zaug normalno na 1200 obratih…tu bo sedaj nastala razlika med tem ali avto stoji na miru ali se pelje. Namreč ko je avto že segret in ko stisnem PAZI sklopko,

obrati preveč padejo na cca. 500 obratov( tudi na lučeh se opazi, da malce utripnejo).potem pa se spet poberejo na 850. če se vrnem nazaj. Ko pa avto stoji na miru in če stisnem sklopko tega skakanja obratov ni.