na alu platiščih sem imel take male tanke plastične obročke, katere sem vstavil v sredinsko luknjo in potem lepo namestil platišče na avto. Nekako sem izgubil enega izmed teh in me sedaj zanima, če se da to kje kupiti. Kako se sploh reče temu?
mam tudi jst uprasanje o teh obrockih.. imam MOMO WRS platisca in bi rabil sirse obrocke kot so prisli zraven. do zdej sem imel 2 obrocka, enega majhnega in velikega na vrh majhnega. vceri sem dal zimske gume gor (z drugimi platisci) in mi je vulkanizer reku naj si zrihtam po 1 obrock na kolo in to tocen za letno sezono. sem ze mislu jih dat struzit iz aluminija, zdej pa vidim da se jih dobi plasticne.
tam pri vulkanizerju se ni slisal da bi jih prodajali, tako da bom sel do drugega. zanima me ce jih imajo vec velikosti, tisti od WRS so preveliki za 2mm in sem moral manjse stlacit pod velike, sicer je slo ampak rad bi imel tocne velikosti.
torej predlagate raje plasticne kot da jih dam delat po meri??
slišal sem da pri španu delajo/naročajo te plastične obročke. zdaj me pa zanima kakšna je najmanjša možna debelina obročka? se da dobiti 1mm debeline?
za primer npr. iz 60 na 62mm.
swrt je napisal/-a:slišal sem da pri španu delajo/naročajo te plastične obročke. zdaj me pa zanima kakšna je najmanjša možna debelina obročka? se da dobiti 1mm debeline? za primer npr. iz 60 na 62mm.
Jaz imam plastični obroček iz Renaulta na Fiata, torej 60mm na 58mm. Tako da bi ta tvoj verjetno tudi moral obstajati.