Mate je napisal/-a:Evo, za izklopit dnevne luči sem točno pogledal:
Stikalo za luči potegneš ven (tiščiš stikalo noter in ga zavrtiš, tako ga ven potegneš).
Iz konektorja za to stikalo izklopiš pin številka 3 z oznako TFL. To je tanka rumeno-zelena žička. Tako je pri meni.
HOLLAND je napisal/-a:Mogoče maš feltne zvite ali samo niso scentrirane! Če bi bil zglob bi pokalo ne pa treslo.
rogacp je napisal/-a:... ampak tiste žice pa en dobim ven. Kakšen nasvet? verjetno mora iti lepo gladko, ne pa na silo...
B3NZ0 je napisal/-a:Jest mam pa sam eno vprašanje in sicer lih obratna kombinacija. Se pravi punca ima Polota 2004 letnik in nima dnevnih lučiKako pa to v tem primeru zrihtaš, a maš potem to rumeno žico prosto al kako pa jo potem samo v ta pin vtakneš, a bi moral še kaj prevezati?
punto94 je napisal/-a:meni je podobno kot si opisal treslo na puntotu letnik 94 . Menjal sem obe pol osi in sklopko, centrila ponovno gume... nic bolje, vrgu denar stran. Na koncu se je ugotovilo, da je bil izrabljen nosilec masine, pri puntotu so trije. Ko sem to menjal cirka bivsi 3000SIT. Se je avto peljal kot nov. Tako, da predlagam da ti kdo pregleda noslice, za vsak slucaj.![]()
Lp
rogacp je napisal/-a:Pozdrav!
Sem pred kratkim kupil avto, pa me že takoj ena stvar moti:) Sicer je vse vredu ampak pri okrog 80km/h in 120km/h začne avtomobil intenzivno tresti, če je po gasom. Veliko bolj trese v desne, kot v leve ovinke. Je pa tako, da se to ne dogaja vedno. Danes mi ni niti enkrat treslo, vceraj pa vsakic drugic, ko sem pospeseval.
Mozen vzrok je lahko tudi jermen - mam menjavo na naslednjem servisu....
Rabim nasvet. Povecal sem tudi tlak v gumah (2.5 bar spredaj, 2,3 bar zadaj po navodilih bi moralo biti 2.1 bar spredaj in 1.9 bar zadaj ampak so na avtu ožje gume)- gume so pa 195/65 R15 T Continental neki Winter contact en sranje....
Prosim za kakšen nasvet, ampak vsebolj sumim, da gume nimajo nič zraven...
Sicer me pa zanima še sledeče:
Potrebno bi bilo zrihtati zadnji brisalec (se kar ustavlja) in šprica tekočino pod kotom 90 stopinj na brisalec (šoba se vrti skupaj z brisalcem). Pa el. nastavitev ogledal ne deluje (verjetno stikalo) in luči se ne prižgejo, ko odprem voznikova ali sovoznikova vrata (verjetno spet stikalo). Rad bi tudi izklopil "dnevne luči" to se baje dela prek VAG-COM-a.
Iskrena hvala za vse nasvete!!!!!
Ivan36 je napisal/-a:rogacp je napisal/-a:Pozdrav!
Sem pred kratkim kupil avto, pa me že takoj ena stvar moti:) Sicer je vse vredu ampak pri okrog 80km/h in 120km/h začne avtomobil intenzivno tresti, če je po gasom. Veliko bolj trese v desne, kot v leve ovinke. Je pa tako, da se to ne dogaja vedno. Danes mi ni niti enkrat treslo, vceraj pa vsakic drugic, ko sem pospeseval.
Mozen vzrok je lahko tudi jermen - mam menjavo na naslednjem servisu....
Rabim nasvet. Povecal sem tudi tlak v gumah (2.5 bar spredaj, 2,3 bar zadaj po navodilih bi moralo biti 2.1 bar spredaj in 1.9 bar zadaj ampak so na avtu ožje gume)- gume so pa 195/65 R15 T Continental neki Winter contact en sranje....
Prosim za kakšen nasvet, ampak vsebolj sumim, da gume nimajo nič zraven...
Sicer me pa zanima še sledeče:
Potrebno bi bilo zrihtati zadnji brisalec (se kar ustavlja) in šprica tekočino pod kotom 90 stopinj na brisalec (šoba se vrti skupaj z brisalcem). Pa el. nastavitev ogledal ne deluje (verjetno stikalo) in luči se ne prižgejo, ko odprem voznikova ali sovoznikova vrata (verjetno spet stikalo). Rad bi tudi izklopil "dnevne luči" to se baje dela prek VAG-COM-a.
Iskrena hvala za vse nasvete!!!!!
In to ti je VW kvaliteta a keri letnik pa je ? In kolko košta? Gume so siguro prešvoh morajo biti 205 60 R 15 V hitrost do 240kmh ! S T se ne hecat samo do 190 kmh![]()
Pol pa men pravijo, da je Xantia 2.0i 16v 112KW VSX letnik 95 j**c pa vse dela ko mora beh
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov