Stvar sem popravu in dela.
Postopek za tistega, ki se mu bo to naredilo.
-z nožkom ostraniš tipko (ne s kleščami, ker bo po vsej verjetnosti vidit poškodbo od stiska klešč)
-potem noter s kleščami stisneš eno tako zaklopko (ne vem, kako bi jo opisal, v bistvu je v obliki puščice). No, ko jo stisneš, lahko odstraniš tisti obroč, s katerim vklapljaš zadnji brisalec in ga počasi snameš, hkrati pa držiš roko spodaj, da slučajno ne padeta 2 valjčka, ki sta nataknjena na 2 fedrčka.
-po odstranitvi tega obroča vzameš tista 2 valjčka skupaj s fedrčkoma ven
-nato odstraniš tudi nosilček tistih 2 valjčkov (moraš zopet stisniti tisto puščico skupaj, če hočeš, da ti bo šel ven
-in končno snameš tak bakren tanek obroček (tako je tanek, da če ga samo grdo pogledaš, se lahko zlomi :P ), no in tam ponavadi leži še majhen, zelo majhen delček, ki se je odlomil od tega obročka --> še dobro, da sem ga videl
-no, na tisti delček naneseš čisto malo cina in na drugi del obročka ravno tako. Nato s pinceto približno daš v prvoten položaj in priložiš cin pištolo, počakaš, da se cin stopi in predno rečeš keks, je končano.
-greš v avto in sestaviš in si vesel, da dela (če slučajno ne dela, ta tipka, ki ima tako plastično iglo, ne zadeva ob ta košček in gre mimo ---> odciniš in spremeniš položaj tistega delčka. Še en nasvet ---> ko je že vse sestavljeno, razen une tipke s plastično iglo, lahko pogledaš vzdolžno v ročko in vidiš, če bo igla zadela v ta bakren pricinjen delček. Meni je ratalo v prvo, he, he
Pribor:
-nožek (ne olfa, ker se ti bo zlomil in ti bo tist košček olfe priletel naravnost v oko-sej veste, MURPHY-ev ZAKON

Kak švicarski bo dovolj, samo mora imeti ostro konico)
-pinceta (ko ciniš, držiš bakren košček ob drugmu, ker s prsti ni šans-je premajhen)
-klešče (da stisneš "puščico" za odstranitev obročka in nosilca valjčkov)
No, upam, da sem komu pomagal z opisom.
Adios in še enkrat hvala "turtlu" Če se kjerkoli srečava in da se spoznava, sem ti dolžan 2 pivi, ne eno. Sej pol po 2 pa gre samo naprej 3,4,5.....
Zahvaljujem se tudi uporabniku "ZZ214" na Citroenovemu forumu, ki je povedal, kako se napako odpravi.