Nego. V rezervnem kolesu?SAVINJCAN je napisal/-a:saj če zamrzne ni težava v zajli :P
R 26 je napisal/-a:target ce je ze polet ne uporablajo rocne zakua bi jo pol pozim
SAVINJCAN je napisal/-a:men ko je ene parkat zamrznila mi je pri paknah. in to vedno samo takrat ko sem pral avto. potem sem samo malo v vročo vodo polil in je šlo ok. za silit pa to ni, ker se lahko na paknih odlima. vsaj pri cliotu je tako.
target_practice je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:men ko je ene parkat zamrznila mi je pri paknah. in to vedno samo takrat ko sem pral avto. potem sem samo malo v vročo vodo polil in je šlo ok. za silit pa to ni, ker se lahko na paknih odlima. vsaj pri cliotu je tako.
Ja ampak niso pakne zrmznle, ampak zajla. Ker je tam najbolj odkrita elementom.
Lumpy_ je napisal/-a:Čist odvisno tudi od avta, pa v kakem stanju je ročna. Npr, jaz ker mam avto parkiran v klanec cel dan ko delam in imam ročno zategnjeno, mi nikol ne zmrzne. Hvalaboguops:
Kolegu pa je nekaj let nazaj na starem modelu Audi 80 zmrznila v trenutku, kak jo je zategnil, samo da bi speljal v breg![]()
![]()
Lumpy_ je napisal/-a:Kolegu pa je nekaj let nazaj na starem modelu Audi 80 zmrznila v trenutku, kak jo je zategnil, samo da bi speljal v breg![]()
![]()
target_practice je napisal/-a:A ti zgledam kot vseved? Mogoce mu je blo dost BJ od zene pa je reku dost je, in je tako zategnu rocno... how da f*** should i know.
primozek69 je napisal/-a:Ja sej pakne se lahk sam pr renaultih odlimajo,
lisko je napisal/-a:Zmrzne zajla, ne pakne...... oz. v zajlo pride vlaga in le ta ponoč zajlo prikuje na požirko...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov