Zanimivo je to ne. Samo jaz sem te kable pred kratkim posodil tud kolegu na mitingu ker je z muziko spraznil pa so štartali normalno.
Mam pa še en drug problem ki ga nisem nameraval napisat, ker bojo verjetno samo ugibanja, pa vseeno.
Nekateri se še spomnijo da avto ni vžigal hladen. No tisto smo porihtali, bilo je temp. tipalo. To je cca. 2 meseca nazaj. Začelo pa se je prejšnji mesec dogajat, da hladn je s prve pokno ko sem ključ obrnil zjutraj ko sem delat šel, pomeni svečke pa tipalo je ok. Peljal sem se delat, ob 13h, ko pa grem jest domov, se pa je vedno bolj pogosto dogajalo, da je včasih rabil od 10s - pol minute. Obračal je s polno močjo, vžgal pa komaj potem. Skadilo se ni skoraj nič. Naj še povem da drugače avto potegno dobro, skadi presenetljivo malo za čipanega dizla. Sam zakaj potem popoldan ni vžigal pa blage veze nimam.ž
In nastopi sobota večer, ko se vsedem v avto, po 3 minutah obračanja spraznem akumulator, avto še vedno ne vžge. Pa ravno na praznike ko noben ne dela več.
No in zdaj še po vrhu vsega akum. ne potegne elekritke.
Nice Christmas bi rekli temu lahko