ales. je napisal/-a:lep pozdrav mene pa zanima naslednje rad bi izoliral vsa vrata na golfu 2 ker je stara izolacija neuporabna sedaj me pa zanima s čim bi bilo najboljše izolirati
T-Man je napisal/-a:ales. je napisal/-a:lep pozdrav mene pa zanima naslednje rad bi izoliral vsa vrata na golfu 2 ker je stara izolacija neuporabna sedaj me pa zanima s čim bi bilo najboljše izolirati
Jaz bi na tvojem mestu vrata (pleh) izoliral s samolepilnimi bitumenskimi ploščami.
Black_Racer® je napisal/-a:T-Man je napisal/-a:ales. je napisal/-a:lep pozdrav mene pa zanima naslednje rad bi izoliral vsa vrata na golfu 2 ker je stara izolacija neuporabna sedaj me pa zanima s čim bi bilo najboljše izolirati
Jaz bi na tvojem mestu vrata (pleh) izoliral s samolepilnimi bitumenskimi ploščami.
Ta stvar ni ok,škoda dnara![]()
Vosek taboljše ker vrata če začnejo rustat rustajo spodaj al pa po kašnih robovih,tam pa vsepovsod prideš z voskom zravn tak da vosek zakon,te bitumenske plate pa se sam gor nalimajo in nimajo nobene vloge...
Black_Racer® je napisal/-a: Ta stvar ni ok,škoda dnara![]()
Vosek taboljše ker vrata če začnejo rustat rustajo spodaj al pa po kašnih robovih,tam pa vsepovsod prideš z voskom zravn tak da vosek zakon,te bitumenske plate pa se sam gor nalimajo in nimajo nobene vloge...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov