Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

električni pomik stekel laguna grandtour 2002

Napisal/-a |kr_en| Pe dec 28, 2007 10:32 am

zanima me, če ma slučajno kdo zajle pa kolešček za elektromotorček (un plastičn valjček ko se zajle gor navijajo). al pa da ve za koga ki ma kako razbito pa da je to cel. rabm pa za voznikova vrata.

na servisu namreč prodajajo sam kompletn mehanizm (250€), a-net pa podobne trgovine pa nimajo tapravga (razmik lukn ne ustreza).

hvala za info!
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: električni pomik stekel laguna grandtour 2002

Napisal/-a lumpii Pe dec 28, 2007 2:32 pm

|kr_en| je napisal/-a:zanima me, če ma slučajno kdo zajle pa kolešček za elektromotorček (un plastičn valjček ko se zajle gor navijajo). al pa da ve za koga ki ma kako razbito pa da je to cel. rabm pa za voznikova vrata.

na servisu namreč prodajajo sam kompletn mehanizm (250€), a-net pa podobne trgovine pa nimajo tapravga (razmik lukn ne ustreza).

hvala za info!

Vprašaj na renault servisu - Vrhnika.
Men se je zgodil isto pa sem malo klical okol in povsod 250€ plus delo.
Na vrhniškem renoju pa mi je ponudil kopijo ( italjansko ) komplet mehanizem pa pride cca 100€ in delo cca 20 max 30€.
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Pe dec 28, 2007 3:02 pm

Drugač pa će ti ni opveč je v Hrastniku en EuroServis. Mehaniki sami taki, ki so prišli od Malgaja in res se potrudijo da uredijo. Atu isto takle čas lani na Laguni crknila ključavnica - motorček. Je šel k njemu pa je tip poslal enga svojga mehanika na odpad, dobu ključavnico, žal ni bila čisto identična, je vse razstavu, pobral iz stare dobre dele in nazaj sestavu. Dela še danes, računal nekaj čisto malega.

LP

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe dec 28, 2007 4:21 pm

drugač se pa zadeve dobijo dosti bol poceni pri kakih trgovinah kot so regnemer, gmt in podobni, neorginalni deli ampak cenejši.

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| Pe dec 28, 2007 7:31 pm

@ Doche: glede regnemerja, a-neta, šturbeja.....vem za njih. tut bli smo že tam, sam je blem ker nimajo pravga. prvi problemcek je razmak lukn(sam to niti ni tak hudo, ker se da vse prestat :twisted: ) drug problem je pa v neenakih konektorjih. nasa ma 7 pinski konektor, kar smo jih pa nasl v teh trgovinah pa majo vsi se mi zdi da 3 pinskega.

@ simimedi: hvala za informacijo. vseen dat bolš njim 150@ ko orginal servisu (ki na žalost ni kej prida) 250€ :twisted:....

servisa pa žal ne bom imenoval.

za vse ki bi pa vrata od lagune razdiral pa informacija: previdno s panelom! pršraufan je s tremi šraufi, skoz okol je pa prleplen na sama vrata.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So dec 29, 2007 2:12 pm

aja no, sem mislil najprej da sploh nisi tam pogledal. :P

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga So dec 29, 2007 2:14 pm

Kola t lah povem ;) Tega mamo k smeti v skladišč. Ti rabš samo kaj?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| So dec 29, 2007 6:52 pm

@ Žiiga: rabim un kolešček ko je na motorčku pa 3 zajle ko pomiklajo šipo gor pa dol. ker motorček še dela.

zajle je dol vrgl pa jih nacefral, zraun je pa še un kolešček (plastičn komad ko se zajle gor navijajo) uničl.

@doche: gledl, gledl ;)toje bla prva lokacija ko smo jo preverl. sam nimajo pravih. to je blem.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov