matjaz19 je napisal/-a:Koliko me bi prišla menjava jermena vodne pumpe itd pri puntotu l97 1,1 s?
MacTron je napisal/-a:matjaz19 je napisal/-a:Koliko me bi prišla menjava jermena vodne pumpe itd pri puntotu l97 1,1 s?
torej... samam menjava brez ur dela pomeni zobati jermen + sponar, vodna pumpa, hladilna tek.,
po moznosti se mikro jermen, pa 4 svecke (na 60.000) cca. 150€
čare je napisal/-a:pri fiatovih FIRE motorjih bati pa ventili ne usekajo skupaj,fire motorje majo pa unoti,punti,lancie y...material za menjavo te pa pride okol 100e (jermena,šponar,pumpa) pa niti ne rabiš bit dost pameten da zamenjaš sam pazi da motor postaviš v fazo ,potem si jermenice pocahnaš in si zmagu,ker kakor je ta motor simpl narejen je bil samo še v fičotu
P.S. če še nisi nikoli menjal jermena in če nisi siguren v svoje sposobnosti prepusti le to strokovnjakom!
Maxx je napisal/-a:čare je napisal/-a:pri fiatovih FIRE motorjih bati pa ventili ne usekajo skupaj,fire motorje majo pa unoti,punti,lancie y...material za menjavo te pa pride okol 100e (jermena,šponar,pumpa) pa niti ne rabiš bit dost pameten da zamenjaš sam pazi da motor postaviš v fazo ,potem si jermenice pocahnaš in si zmagu,ker kakor je ta motor simpl narejen je bil samo še v fičotu
P.S. če še nisi nikoli menjal jermena in če nisi siguren v svoje sposobnosti prepusti le to strokovnjakom!
Res, vendar fičo je imel ketno in ne zob. jermena
Maxx je napisal/-a:dms je napisal/-a:Ajd,150 e z material?Mogoce,ceprav je mal dost,ampak 50e za delo?To je pol ure dela,ti pa racunas dve?Al 1,5 na pooblascenem z racunom?
50 eur sem napisal okvirno, vendar, če menjaš še vodno, ne narediš v pol ure
sašo5 je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Mimogrede, a velja tudi za Punto II 1.2 8V da se ne poljubijo ventili in bati?
..saj ti je Čare vse napisal....tudi pri tem puntu ni bojazni(niti pri 16V)...1.1 in 1.2 v prvih serijah izhajajo še iz stare dobre "stoenke" tam pa se srečajo ventili in bati...
OLI je napisal/-a:Motor 1.1 75KM, je enemu znancu jermen utrgalo in nič narobe med ventili in bati.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov