Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Samponcek
Nov uporabnik

renault megane 97 ne vžge

Napisal/-a Samponcek So jan 12, 2008 8:29 pm

Se pravi avto je stal 2-3 dni na parkirišču in potem ni vžgal, je samo verglal. Sem pomislil takoj na akumulator da je prazen, ker sem pred kratkim dal notr nov radio (samo priklopil evro konektorje od prej), pride kolega damo na kleme filamo in komaj vžge po ene 10minutah, med tem časom se spomnimo, da najbrž ne bi bil akumulator kriv ker avto vergla. No uglavnem po filanju s klemami naredim par krogov da se kao nafila in dela 1 dan, nato včeraj spet probam in spet samo vergla, sedaj pa mi ni jasno kaj bi lahko bilo narobe, ima kdo kako idejo?
Avto ima menjane svečke in narejen je veliki servis je 1,4 rl in ima 72000 prevoženih km.
Hvala in lep pozdrav

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC So jan 12, 2008 8:34 pm

Hmmm... Jaz bi na tvojem mestu najprej pogledal bencinsko črpalko...

Primoz_86
Stalni uporabnik

Re: renault megane 97 ne vžge

Napisal/-a Primoz_86 So jan 12, 2008 9:06 pm

Samponcek je napisal/-a:Se pravi avto je stal 2-3 dni na parkirišču in potem ni vžgal, je samo verglal. Sem pomislil takoj na akumulator da je prazen, ker sem pred kratkim dal notr nov radio (samo priklopil evro konektorje od prej), pride kolega damo na kleme filamo in komaj vžge po ene 10minutah, med tem časom se spomnimo, da najbrž ne bi bil akumulator kriv ker avto vergla. No uglavnem po filanju s klemami naredim par krogov da se kao nafila in dela 1 dan, nato včeraj spet probam in spet samo vergla, sedaj pa mi ni jasno kaj bi lahko bilo narobe, ima kdo kako idejo?
Avto ima menjane svečke in narejen je veliki servis je 1,4 rl in ima 72000 prevoženih km.
Hvala in lep pozdrav

No vedno več ljudi videvam, ki avto, ki vergla normalno vžigajo na kable, zalet, porivajo po parkiriščih ipd neumnosti. Ne vem kje dobivajo take ideje, internet mogoče :lol:

Verjetno se je računalniku sfuzlalo, morda tudi bencinska pumpa, ali senzor temperature motorja. Če zaslišiš bzzzz, ko daš kontakt, je pumpa brezhibna

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jan 12, 2008 9:09 pm

Ko se je men na zadnje to zgodlo je bil kriv zaganjač.....na svoj aku ni vžgal....s kabli pa takoj. Verglal pa je normalno le nekoliko počasneje kot bi moral.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Samponcek
Nov uporabnik

Napisal/-a Samponcek So jan 12, 2008 10:36 pm

Hvala za odgovore, spo njih sodeč je lahko več okvar, tako da najbolje da grem h kakemu mehaniku, hvala in lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov