imam lanos 1.6, letnik 2000, prevozenih 200 000 kilometrov (sem iz 03, okolica zalca), rekel bi da je kar dobro servisiran (se nikoli me ni pustil na cedilu na na cesti). Vceraj sem se peljal cez lezece policaje, in kar naenkrat je zacel avto v spredjem levem koncu pokati.
Je sel amortizer ? ne vem kaj se namrec zgodi ce gre amortizer, slisal sem da se avto lahko sesede, moj se ni sesedel. Kasneje je avto pokal ce sem se zapeljal ce kaksno malo grbino. Tole se mi je zdelo nenavadno (mogoce je samo nakljucje, in mogoce ne bi bilo tako ce bi veckrat tako poskusil): ko je bil motor prizgan sem stopil ven, in "poguncal" avto v sprednjem desnem koncu (nad gumo) z mocnim pritiskanjem, slisalo se je pokanje. Ko pa sem kasneje avto ugasnil, in poskusil isto z zibanjem avta, pa se je avto zibal, samo ko je bil ugasnjen pa ni nic pokalo. Mogoce tole samo nakljucje, samo vseeno omenim.
Mogoce je tudi omembe vredno da je prej poknilo ko sem sel v ovinek cez kaksno manjso grbino kot pa naravnost (ceprav je seveda tudi ob voznji naravnost)
Zanima me diagnoza kaj je to, in kolko bi me kaj skupaj stalo popravilo, in ce lahko koga priporocate
Aja kljub temu da je bilo ze vse zivo menjano na avtu (pred 3 tedni celo komletne zadnje premze z bobnom) pa mislim da amortizerji se niso bili menjani. Torej so se originalni (avto ima 200 000 kilomtrov)
Hvala

p.s. zanima me ce je avto trenutno varen za voznjo