FBR je napisal/-a:Tudi jaz sem imel tak problem pri prejšnjem avtu... začelo se pa je takoj, ko sem zamenjal diske... torej druge diske.
mix je napisal/-a:Zibanje avta se hitro ustavi oz. amortizer duši. Potem sodeč bi reku, da so ok, vendar jih bom odpeljal ,da jih še stestirajo n a napravo za vsak slučaj.
mix je napisal/-a:Po dolgem času se spet oglašam.
Diske sem včeraj dal postružiti. En disk je bolj opletal kot drug. Jst mislim, da je bil vzrok v pregretju diskov.
Dons mislim še nove ploščice gor dati pa bo... pa nevem...
Kaj vi mislite a se splača dati na postružene diske nove ploščice? nevem koliko časa bo to učinkovito v primerjavi z novimi diski in ploščicami?
Ali da vozim toliko časa dokler se spet ne pojavi tresenje. Pa potem dam čisto nove diske in takrat tudi ploščice. malo razmišljam kaj se cenovno splač. upam, da mi boste pomagali (ploščice sm kupul Lucas 27€).
Kaj priporočate..
Kolioko pa kej stanejo diski? kateri so najbolj primerni oz. kvalitetnejši?
lp
francnovak je napisal/-a:Z lukas ploščicami ni nič narobe, saj je tudi prva vgradnja v renault lukas sistem!
Če so ploščice še dovolj debele se kar vozi s starimi ploščicami, nemore bit nič narobe, pa tudi čas bo pokazal, kaj bo z diski!
francnovak je napisal/-a:Vem le to, da se v Sloveniji vsak dan vgradi velike količine lukas zavor in v glavnem z novimi deli ni problemov! Problem nastanej, ko se vgradi ploščice ali obloge na obrabljen, uničen disk, oziroma kolut!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov