DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!
Hvala že vnaprej!
DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!
Hvala že vnaprej!
JEREMIJA79 je napisal/-a:DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!
Hvala že vnaprej!
A si motor tudi pral ?
Walker_P je napisal/-a:DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!
Hvala že vnaprej!
Prvo probaj avto na kable zalaufat. Če zalaufa maš hin akumulator, če pa ne, je pa kratek stik nekje. Pr men je bil akumulator hin, ampak sm opazu tko, da sm mel mal light show-a v avtu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov