Napisal/-a Gorgh Ne jan 20, 2008 12:51 pm
No, da jst začnem tole mojo sočno zgodbico, ki sem jo že predstavil v pravni nasveti temi, ampak odpiram še tu, če bo kaj več efekta....
Pred skoraj tremi mesci sem prodal Hondo Civic 1.6i nekam v celje, prepis sva uredila, zavarovanja ne (je šlo na zaupanje) in sem seveda ostal nategnjen, dobro, usaj denar od avta imam, če ga že od zav. nism dobil nazaj...
no, use ql in prav, sem požrl ker sem se pustil analno posiliti, tipa nisemveč dobivalna tel, ni odgovarjal na vse vrste komuniciranja,
danes pa prav lepo presenečenje:
Ob 6ih zjutraj me kličejo iz policijske postaje Rače, da naj grem avto umaknit nekje ob cesti etc....razložim policaju, da avto ni več moj, ter da niti nimam kluča rezervnega niti nič....pravi: "ne rabiš kluča, avto je gorel in je samo leva prednja feltna še uporabna".
Si mislm, wtf tipu ni blo jasno, da je šu avto zakurt. In seveda je zdej na meni pizdarija, da morm jst iz Škofje Loke it v Fram (nekje 5-10km proti Framu iz ac ob cesti je baje avto) pri mariboru, dobit en avtoodpad (sem ga že) iz orehove vasi, in en avto vleko - prevozništvo...
A je kdo od vas iz tistega konca, in ima doma oz. pozna koga v familiji ki pozna nekoga drugega, da bi lahko to zadevo pomagal naložit in odpeljat na prikolico, tovrnak karkol cca 2-3km stran do orehove vasi, kjer sm zmenjen na odpadu, da uzamejo avto... Pa da bi bil prpravljen pomagat....seveda proti ustreznemu plačilu....
Hvala za pomoč in lp