maliking je napisal/-a:Očitno niste prebrali moj post.Stran ni v funkciji!
Lep dan!
maliking je napisal/-a:Možakar,ki mi je prodal avto Hynday Lantra Wagon, mi ob prodaji ni dal ključa, s katerim se pri mašini "zaklepa>" in "odklepa" centralno zaklepanje-odklepanje. Saj veste kaj hočem povedat?:-)) Sedaj imam problem, ker je to stikalo očitno zaklenjeno, jaz ga pa ne vem oz. nimam pojma kako odklenit? Obstaja kak "finta", da bi se to dalo odklenit? Morda obstaja kje za kupit kak ključ, ki bi to lahko odklenil?
Lepo prosim za nasvet!
marko stare je napisal/-a:maliking je napisal/-a:Možakar,ki mi je prodal avto Hynday Lantra Wagon, mi ob prodaji ni dal ključa, s katerim se pri mašini "zaklepa>" in "odklepa" centralno zaklepanje-odklepanje. Saj veste kaj hočem povedat?:-)) Sedaj imam problem, ker je to stikalo očitno zaklenjeno, jaz ga pa ne vem oz. nimam pojma kako odklenit? Obstaja kak "finta", da bi se to dalo odklenit? Morda obstaja kje za kupit kak ključ, ki bi to lahko odklenil?
Lepo prosim za nasvet!
kaj ti to pomeni pri mašini...nekako ne morem razbrat točnega tvojega problema česa ne moreš odklenit
vrat, haube od motorja, prtljažnika
![]()
marko stare je napisal/-a:maliking je napisal/-a:Očitno niste prebrali moj post.Stran ni v funkciji!
Lep dan!
Seveda je! forum deluje!
maliking je napisal/-a:marko stare je napisal/-a:maliking je napisal/-a:Očitno niste prebrali moj post.Stran ni v funkciji!
Lep dan!
Seveda je! forum deluje!
Ne deluje gospod. Ne deluje. Enostavno se niti registrirat ne moreš. Vidno je le levo polje-stolpec in ko klikneš za postopek registracije, se ne zgodi nič.Nikamor ne moreš vnesti podatkov, ničesar. Tudi cookije sem pobrisal, pa ne pomaga. Ne glede ali odpiram z Opero, Mozilo al pa IE. Stran ne deluje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov