Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Alfe so 'taljanska j***a, bati pa ventili jim skup sekajo, pa ole pa jermene je treba menat. Kaj boš to kupvow, raj nabaw kej bolšga.![]()
Poba, pravljice od bratrančevga kolega sošolca prišparaj za otroke in za info - 156 je prišla na tržišče leta 1998.
Vsekakor pa ti alfo odsvetujem, če te slučajno še ni pamet srečala in ne veš, da je golf IV zakon. PffBwwwahahahaha
Prav polepšal si mi dan, hvala ti !
bass je napisal/-a:Alfe so 'taljanska j***a, bati pa ventili jim skup sekajo, pa ole pa jermene je treba menat. Kaj boš to kupvow, raj nabaw kej bolšga.![]()
Poba, pravljice od bratrančevga kolega sošolca prišparaj za otroke in za info - 156 je prišla na tržišče leta 1998.
Vsekakor pa ti alfo odsvetujem, če te slučajno še ni pamet srečala in ne veš, da je golf IV zakon. PffBwwwahahahaha
abbe je napisal/-a:bass je napisal/-a:Alfe so 'taljanska j***a, bati pa ventili jim skup sekajo, pa ole pa jermene je treba menat. Kaj boš to kupvow, raj nabaw kej bolšga.![]()
upam da ni name to letel,ce pa je bi blo pa fajn da poves zakaj?
Nasty je napisal/-a:Kot je napisal "Media3" so posledice odtrganega jermena večinoma
povsod enake. Tako, da posebno omenjati Alfe ni smiselno.
Nasty je napisal/-a:To je tako, kot vic:
Zakaj se lastniki Alf ne pozdravljajo na cesti?
Zato, ker so se že zjutraj na servisu.
Kot je napisal "Media3" so posledice odtrganega jermena večinoma
povsod enake. Tako, da posebno omenjati Alfe ni smiselno.
Je pa res, da največ o Alfah vedo tisti, ki Alf nikoli niso imeli.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Media3 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Alfe so 'taljanska j***a, bati pa ventili jim skup sekajo, pa ole pa jermene je treba menat. Kaj boš to kupvow, raj nabaw kej bolšga.![]()
Jermanj mu je utrgalo posledico so skoraj identične pri vseh avtih.
Potrebno je razdreti, samo običajo to skupaj useka. (Bo treba po nov motor)
Za bassa:
Ponavljaš se. Tale zgodba okoli vw je že izžeta. Tako, da si najdi novo foro
bass je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Alfe so 'taljanska j***a, bati pa ventili jim skup sekajo, pa ole pa jermene je treba menat. Kaj boš to kupvow, raj nabaw kej bolšga.![]()
Jermanj mu je utrgalo posledico so skoraj identične pri vseh avtih.
Potrebno je razdreti, samo običajo to skupaj useka. (Bo treba po nov motor)
Za bassa:
Ponavljaš se. Tale zgodba okoli vw je že izžeta. Tako, da si najdi novo foro
Mislim, da je pregovorna VW kvaliteta ravno toliko izžeta kakor vici o italjanskih avtomobilih...torej..... še vedno aktualno. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov