baucek je napisal/-a:Mi smo meli podobne nevšečnosti, ko smo kupovali golfa - med prevozom je tovorjnjak imel nesrečo med katero se je naš avtomobil poškodoval. Najprej so nam zagotovili, da ga bodo samo polirali (mi avtomobila poškodovanega nismo videli) nato pa se je izkazalo, da so nam hoteli prikriti barvanje strehe. Takrat smo zahtevali nov avtomobil in pa seveda zamudne obresti (ki so bile mimogrede minimalne). Glede tvojega primera pa nebi vedel, glede na to, da si avtomobil že prevzel - jaz bi vseeno vstrajal pri novem vozilu. Zdi se mi nedopustno in skrajno neresno, da ti ponudijo barvanje NOVEGA avtomobila - ko je enkrat avto pobarvan več ni to to ... Vsaj zame ne.lep pozdrav
paskvale je napisal/-a:Verjetno se tisti, ki prisegate na nakup le novega avtomobila ne boste strinjali z menoj, toda za kaj je treba zaradi takšnih stvari komplicirati. Z avtomobilom se voziš ravno tako, kot če te napakice ne bi bilo. Moti te le neka misel, da nisi dobil točno tistega, kar si plačal. Vendar je v življenju pač tako, da malokdaj dobimo točno to, kar mo si zaslužili. Malo OFF, vendar se mi zdi tole prenapihnjeno. Vendar se strinjam, da je z vidika avtomobila vprašanje na mestu. Menim, da so tisti, ki jih moti takšna stvar, razmeroma zafrustrirani ljudje.
Pa brez zamere, da ne bo spet kakšen kartonček
paskvale je napisal/-a:Verjetno se tisti, ki prisegate na nakup le novega avtomobila ne boste strinjali z menoj, toda za kaj je treba zaradi takšnih stvari komplicirati. Z avtomobilom se voziš ravno tako, kot če te napakice ne bi bilo. Moti te le neka misel, da nisi dobil točno tistega, kar si plačal. Vendar je v življenju pač tako, da malokdaj dobimo točno to, kar mo si zaslužili. Malo OFF, vendar se mi zdi tole prenapihnjeno. Vendar se strinjam, da je z vidika avtomobila vprašanje na mestu. Menim, da so tisti, ki jih moti takšna stvar, razmeroma zafrustrirani ljudje.
Pa brez zamere, da ne bo spet kakšen kartonček
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov