k-lemen je napisal/-a:Zanima me, kje nastane "luft", da ti avtomobil "cuka" ko spuščaš in dodajaš gas. Se to da/splača popravljat?
Hvala, lp
dj_em je napisal/-a:k-lemen je napisal/-a:Zanima me, kje nastane "luft", da ti avtomobil "cuka" ko spuščaš in dodajaš gas. Se to da/splača popravljat?
Hvala, lp
ja da se .. vplačaj si 10 ur ponovno v avto šoli
dj_em je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Eni so pa z levo nogo vstali danes...
pavel slaba ideja.. namreč samo spuščanje sklopke ter pritiskanje na gas je ključno pri prestavljanju iz višje v nižjo in obratno.. če fant ne zna oz. če nima občutka naj si vplača 10 ur da se nauči ali pa če se uči sam iz svojih napak ..
halo007 je napisal/-a:Kako to misls, brez komentarjev v smislu nosilec motorja ipd.
Predlog pač. Pr mojmu avtu je blo to. Zamenja ti pa mehanik. In ja, pri novem tega ni blo.
Čudn.
k-lemen je napisal/-a:Zanima me, kje nastane "luft"
im nobody je napisal/-a:pri dodajanju gasa pa spuščanju?..normalno da cuka avto...zakaj?so že drugi majstri napisal...drgač pa če si spušu pa dodaju gas u prvi prestavi pri golf 2 dizl si milu da ti bo armaturko dobesedno dol vtrgal...radio je kr preskakval![]()
k-lemen je napisal/-a:Zanima me, kje nastane "luft", da ti avtomobil "cuka" ko spuščaš in dodajaš gas. Se to da/splača popravljat?
Hvala, lp
pugi405 je napisal/-a:k-lemen je napisal/-a:Zanima me, kje nastane "luft", da ti avtomobil "cuka" ko spuščaš in dodajaš gas. Se to da/splača popravljat?
Hvala, lp
Glej... npr. da se "cijaziš" v koloni in npr. ves čas drgneš v prvi prestavi... pritisneš gas in avto seveda cukne, če ga daš preveč s premalo občutka... Če preveč cukne, potem se lahko sliši tudi kak pok, kot je to bilo na mojem avtu. Kriva sta bila dva nosilca motorja. Spodnji silent blok in zg. nosilec motoja. Če je spodnji nosilec motorja potrgan, potem ima motor preveč hoda naprej - nazaj in je taka vožnja čist neudobna. Vidim sedaj na svojem razliko, ko sem menjal nosilce. Kot noč in dan.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov