podgurc je napisal/-a:Pr nas je blu treba tud pr 5-ki menat menjalnik. Vse skupaj je prišlo 150€ (100€-menjalnik, 50€ delo). Je pa serviser dobil menjalnik s ene razšravfane 5-ke. Je pa res da je laguna čist drugu, taku da bo najbrž res najboljše da greš u tujino, saj na renaultovem servisu ne boš pocen pršu z menjalnikom.
blo je pa tako da je blu drug dan ko sem premaknil avto velik olnji madež na asvaltu. Avto je pa sicer vžagal takoj in tudi peljal sem se s z njim v prižganem, ker je kratka razdalja do mehanika.
schaky je napisal/-a:zanima me ena stvar. včeraj sem se normalno peljl ko sem menjal iz 2. v 3. pa mi je začelo tečt olje iz menjalnika. v roku 5min sem ostal ob robu ceste in avto ni hotel niti vžgat da bi se odpeljal 200m na parkirišče. danes sem avto peljal na servis z enim majhni delčkom, ki naj bi bil lager od menjalnika. prosim vas če bi mi lahko kdo razložil zaradi česa se bi mi to lahko zgodilo in kakšna bi lahko bila cena menjalnika. (da se že predčasno pripravim na finančni šok). avto je renault laguna 2 1,6 16v l. 2001
hvala
schaky je napisal/-a:servis pravi takole zaradi zapikanega ležaja je hin:
-vztrajnik
-menjalnik
-sklopka
-itd.
predračun za obnovljen menjalnik in vse ostalo je 2000€
že iščem rabljene dele po internetu
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 5 gostov