Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Kompatibilnost turbin z različnimi motorji

Napisal/-a De_Tomaso So feb 09, 2008 4:53 pm

Torej bi mi lahko kdo pomagal in mi svetoval kako naj izvem od katerih vseh motorjev turbina je primerna za recimo 1.6 TDCi 110HP iz Forda Focusa??

Vem, da imajo enako turbine tudi 1.6 HDIji iz Citroenov in Peugetov, vseeno pa me zanima od katerih drugih motorjev še. Nekje sem zasledil, da enak tip turbine uporablja še 2.0 HDI 136Hp motor, ampak ne vem kje bi lahko preveril?
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So feb 09, 2008 5:49 pm

Pogledas oznako na turbini in potem isces naokoli :) Ponavadi so kake garretove ipd :)

Uporabniški avatar
JoeLoe
Novinec

Re: Kompatibilnost turbin z različnimi motorji

Napisal/-a JoeLoe So feb 09, 2008 10:06 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Torej bi mi lahko kdo pomagal in mi svetoval kako naj izvem od katerih vseh motorjev turbina je primerna za recimo 1.6 TDCi 110HP iz Forda Focusa??

Vem, da imajo enako turbine tudi 1.6 HDIji iz Citroenov in Peugetov, vseeno pa me zanima od katerih drugih motorjev še. Nekje sem zasledil, da enak tip turbine uporablja še 2.0 HDI 136Hp motor, ampak ne vem kje bi lahko preveril?

Blokec, svinčnik pa na avtosejem in se delaš, da si resen kupec :-)
Moj je vedno pripravljen za dogodivščine!

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne feb 10, 2008 1:22 am

Se da kako preko neta videt, kako med različnimi modeli sme in tja pašejo turbine med sodobnimi turbodizli??
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Ne feb 10, 2008 11:25 am

google.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov