zore je napisal/-a:Imam 1.4 i se pravi avtomatski vbrizg in nimam fergazerja. Kaj pa če bi podkajlal pedalko za gas da ne bi mogel gas pritisniti do takšnih obratov ker mi samo pri visokih vrtjajih ne gre skos.? Pa razmišlu sm da bi ud enga petko uzeu iste barve pa bi zamenju tablce pa z njegovo šel a bi pošinli?
lp
zore je napisal/-a:Evo zdele grem še enkrat nazaj na tehničnga sem dau zračni filter vn ker sem nekje najdu da je to pol bolš če dobi več zraka pa bom vidu k se mi jeb. sam za 0,0006%
lp sporočim pol
monster_d je napisal/-a:Nevem zakaj takoj placujete tehnicnega...
Jaz vedno grem najprej skoz preventivnega, ce je kaj vecjega na avtu tak v treh dneh ne zrihtas. Ce pa gre skoz pa pol placas in se enkrat pac ga preko pele.
lp
Zanimiva tema. Me prav zanima razplet. Se bo vrnil z dvignjeno glavo ali ne. Kako bo reagiral na zmago in kako prenesel poraz? Se nadaljuje.... čez eno uro
Badmike je napisal/-a:Ja pri nas je tako! če na enem teh.ne narediš potem se pelaš k drugemu!
Jaz pa vedno rečem tak zaskrbljeno naj mi pogledajo malo bolj da vidim kaj še je narobe da si to porihtam, in nato pogledajo pa šče je kaj takega mi reče da sem opravil le naj si to pa to porihtam heh!
Pri nas hval bogi ne težijo s temi plini!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov