avtomobil je napisal/-a:Na cestah so večkrat veje ali večji kamni, kjer lahko pride do udarca v podvozje.
Zanima me ali je podvozje dovolj zaščiteno pred temi nadlogami?
pugi405 je napisal/-a:avtomobil je napisal/-a:Na cestah so večkrat veje ali večji kamni, kjer lahko pride do udarca v podvozje.
Poskušaj se teh nadlog čimbolj izogibat.
Edino pazi, da ne prebiješ pnevmatike ali oljnega korita... za vse ostalo se jaz ne bi brigal
tristan01 je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:avtomobil je napisal/-a:Na cestah so večkrat veje ali večji kamni, kjer lahko pride do udarca v podvozje.
Poskušaj se teh nadlog čimbolj izogibat.
Edino pazi, da ne prebiješ pnevmatike ali oljnega korita... za vse ostalo se jaz ne bi brigal
Pugi na tvojem mestu nebi bil tako brezskrben. Sem pred leti naletel na kepo ledu ki ja padla izpod zadnjih koles kamiona pred mano (zimske razmere). Posledice: razbita zaščita pod motorjem (plastična) in premaknjena optika desnega kolesa. Udaril pa sem pri cca 60km/h, na srečo ne s kolesom, ampak je vse skupaj letelo pod menjalnikom in udarilo v vilico.
LP Tristan01
target_practice je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:target_practice je napisal/-a:Ce te tako skrbi za avto se nevozi z njem, ga raje prodej, se zmeri ti ostane javni prevoz.
Tvoj komentar je za v koš, ti pa za v samico. Daj, premisli preden pišeš takele neumotvorije.
A mas probleme?
joztom je napisal/-a:Pa kaj vam to v podvozje tolče? Glejte na cesto in vozite previdno.
djoti je napisal/-a:ja velika hitrost ravno ni bila (na parkirišču) , voznik pač jaška ni vidu oz. ga je spregledu. U glavnem škode je več kot 3000€
Ja pazljivost je dobrodošla vendar v situaciji ko ponoči naletiš za ostrim ovinkom na kup skal na cesti je lahko tudi ta odveč, s podobnim problemom se srečujem skoraj po vsakem deževju ko grem na delo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov