[^IcEmAn^] je napisal/-a:loputa za bencin verjetno. ista zadeva na 307 (sicer bolj poredko, ampak se mi je na avtocesti ugasal avto, ko sem spustil plin). danes (oz. vceraj) menjali
mogoce se vprasanje: ali v prostem teku kaj nihajo obrati in avto "cuka" pri pospesevanju v kaki 2. prestavi?
[^IcEmAn^] je napisal/-a:no sej pri men ni blo neko opazno cukanje, mogoce sem ga samo jz cutu :P ampak avto mi je pa zarad te lopute ucasih ugasnu takoj po vzigu..
menjava je bla 300€ plus delo :\ in to 1 mesec po nakupu (ja, rabljen avto). da ne recem da se je zacela tezava dogajat takoj.
a se ti vklopi mogoce lucka za samodiagnozo motorja?
joztom je napisal/-a:Zdaj veš kaj je in ne jamraj, ampak sčisti motorček, v najslabšem primeru pa novega (Copex d.o.o.) Sčistiš ga tako, da ga snameš in namočiš v čistilo za fergazerje za četrt ure (npr. STP v Sparu), dobro spihaš, preveriš kontakte na dovodu in nazaj zmontiraš. Notri so se nabrale usedline od iberlaufa. To ni samo ali pretežno na Peugeotu ampak na vseh avtih podobno. Če imaš Magnetti Marelli motorček, pazi na pozicijo tesnila koničnega batka, da je ne poškoduješ.
no.1 je napisal/-a:[^IcEmAn^] je napisal/-a:no sej pri men ni blo neko opazno cukanje, mogoce sem ga samo jz cutu :P ampak avto mi je pa zarad te lopute ucasih ugasnu takoj po vzigu..
menjava je bla 300€ plus delo :\ in to 1 mesec po nakupu (ja, rabljen avto). da ne recem da se je zacela tezava dogajat takoj.
a se ti vklopi mogoce lucka za samodiagnozo motorja?
A je to tista rumena lučka?
Ko avto ugasne, se vklopijo vse lučke, ki normalno gorijo, ko daš kontakt ...![]()
Katastrofa so tile Peugeoti jaooooo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov