kstelc je napisal/-a:ja no pardon zmotu sm se.....+ no....uglaunem zanima me kako ste to spravl tist ko mate megana v notranjost ker je tolk mal prostora da res nevem kako bi to not spravu
kstelc je napisal/-a:ja no pardon zmotu sm se.....+ no....uglaunem zanima me kako ste to spravl tist ko mate megana v notranjost ker je tolk mal prostora da res nevem kako bi to not spravu
kstelc je napisal/-a:Nikakor ne morem spravit kabla(+) iz akumulatorja v avto...a gdo z meganom 2 ma mogoče muzko v avtu in lahko pove kako je pač to not spravu????
tmtslash je napisal/-a:dolby ne razumem da gres vrata dol jemat da kable spravis v kabino?!
cisto v vsakem avtu najde nek plac da jih skoz potegnes, zadnja resitev ti je s svedrom prebit pozarno steno v velikosti kabla!
v vlk avtonih potegnu kable, kaj tage pa se ne
Dolby007 je napisal/-a:kstelc je napisal/-a:Nikakor ne morem spravit kabla(+) iz akumulatorja v avto...a gdo z meganom 2 ma mogoče muzko v avtu in lahko pove kako je pač to not spravu????
Uhhh... ko se samo spomnem kako sm ga sral s tem. Če nebi imel že vgrajenih zvočnikov v polici se tega potem neb lotu.
Najbolje in najhitreje sem stvar potem uredil takole:
( gumice pod volanom nismem uspel kar tako z lahkoto prebiti)
1. uzameš leva vrata dol
2. kabel napelješ po levem blatniku in prevrtaš nad konektorjem elektrike za vrata in nadaljuješ po levem pragu do zadnje strani
3. luknjo pri vratah potem zaliješ z silikonom da preprečiš vdor vlage-vode v notranjost
4. slika pove več kot 1000 besed
5. vrata moraš potem malce nastaviti
6. minus uzameš kjer koli vzadaj, najbolje pod sedeži
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov