Nasveti in napotki ter povpraševanja...

cop1
Nov uporabnik

VW SERVIS IN SERVISNA KNJIŽICA

Napisal/-a cop1 Pe feb 29, 2008 1:15 pm

A kdo pozna kak dober VW servis v CE oz. bližnji okolici? Poznam samo pooblaščenega A2S, ki pa je zelooo drag pa tud ni dober...

Prosil bi še, če mi lahko kdo pošlje kopijo servisne knjižice od VW Passat 1.9 TDI variant, letnik 02/03... tisti del, kjer piše kaj so ti servisirali - moja servisna knjižica je v italijanščini in noben mehanik ne ve kaj obkljukat...

Jerac
Nov uporabnik

Re: VW SERVIS IN SERVISNA KNJIŽICA

Napisal/-a Jerac Pe feb 29, 2008 6:54 pm

cop1 je napisal/-a:A kdo pozna kak dober VW servis v CE oz. bližnji okolici? Poznam samo pooblaščenega A2S, ki pa je zelooo drag pa tud ni dober...

Prosil bi še, če mi lahko kdo pošlje kopijo servisne knjižice od VW Passat 1.9 TDI variant, letnik 02/03... tisti del, kjer piše kaj so ti servisirali - moja servisna knjižica je v italijanščini in noben mehanik ne ve kaj obkljukat...

Sam Polo-ta servisiram pri Avtomehaniki Zorko v Kasazah pri Libojah. Koliko je cenejši od A2S ne vem, je pa dosti bolj resen in zanesljiv. Sam od sebe mi vedno razloži kaj je zamenjal, kaj bi bilo dobro itd...Pr A2S pa si moral vse iz njih vlečt za kakšno informacijo pa še cel dan so olje menjaval na avtu.

Če rabiš tel. št. povej.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Ne mar 02, 2008 8:33 pm

Dober servis je tudi Motor & Brance v Laškem, tipa sta popravila marsikaj, česar na A2S bedaki niso znali. Potrebuješ cifro, samo javi.

Jerac
Nov uporabnik

Napisal/-a Jerac Ne mar 02, 2008 9:11 pm

cop1 maš telefon na Zasebnem sporočilu.

Luky

Napisal/-a Luky Ne mar 02, 2008 9:20 pm

avtomehanika Zorko v Kasazah-(tastar je delu na spektra oribit-bivši A2S)
pa tud motor company Brance- (tja vozjo mislim da vsi k majo vw/audi iz RK CPL) pa verjetno mal dražji je
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov