Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kowalski
Nov uporabnik

Seat servis

Napisal/-a kowalski To mar 04, 2008 11:59 am

Lep pozdrav!

Zanima me kateri pooblaščeni servis za Seat mi svetujejete! Izbiram predvsem med
AVTO CERAR Kamnik in PSC PRAPROTNIK Velenje, oziroma če imate vi kakšen boljši predlog. Za profesionalnost se mi ni problem odpeljati malo dlje!

Uporabniški avatar
Fubar
Nov uporabnik

Napisal/-a Fubar To mar 04, 2008 12:40 pm

Osebno sem dokler sem imel SEATA - Toledo 1,9 Tdi bil zadovoljen z Drevom v Drešinji Vasi. Karkoli je bilo potrebno urediti je bilo vedno korektno in brez problemov. Samo stari lastnik je bil včasih malo tečen s hčerami pa se da vedno vse uredit bp.
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To mar 04, 2008 1:45 pm

Mene tudi zanimajo servisi za seat, predvsem na štajerskem koncu, kam vozite svoje avtomobile?

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo To mar 04, 2008 2:58 pm

Z Litijo sem imel solidne izkušnje.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael To mar 04, 2008 4:15 pm

Fubar je napisal/-a:Osebno sem dokler sem imel SEATA - Toledo 1,9 Tdi bil zadovoljen z Drevom v Drešinji Vasi. Karkoli je bilo potrebno urediti je bilo vedno korektno in brez problemov. Samo stari lastnik je bil včasih malo tečen s hčerami pa se da vedno vse uredit bp.

ROFL :D :D. Ja moreš vedet da hčerkice so hčerkice... baje ko enkrat maš hčerko razumeš.

Ok resno, tudi sam brezkompromisno priporočam Seat Drev v Drešinji vasi. Cena taka ko na vseh servisih s tem da so svoje delo pri nas na vseh Seatih dve cordobi, dva toleda, en leon vedno odpravili kot se spodobi. Tudi tisto kar so na Ibizi menjali nikol ni še enkrat crknalo, je pa crkovalo vse ostalo po spisku (edini seat ki ga nismo kupli pri tej avtohiši). Tako da vsekakor priporočam.

NIKAKOR pa ne furaj Seata na servis v Maribor!!!! Tisti servis je kriminal.

Ibiza04
Nov uporabnik

Napisal/-a Ibiza04 Če mar 06, 2008 8:10 am

Mene pa zanima koliko lahko kej računam da me bo stal servis za Ibizo 04 prevoženih 50000km in kaj se sploh menja pri teh kilometrih,mislim pa it k Drevu.

Hvala za info

Uporabniški avatar
MrDeY
Nov uporabnik

Napisal/-a MrDeY Pe mar 07, 2008 6:28 pm

Pozdravljen!

Pri nasi druzini smo kupili ze 4 avte pri avto Cerar in smo zelo zadovoljni. Prijazni usluzbenci ter kvalitetne in hitre storitve... Se zelo trudijo, vsa popravila dobro komentirajo (natisnejo izpise iz vagcoma), v primeru, da popravilo traja vec kot en dan pa brez problema dajo tudi nadomestno vozilo... Skratka povsem drugače kot na volkswagnovem servisu kjer sem kupil in servisiral prejšni avto. Poslovno enoto imajo tudi v Kranju... Zelo priporocam...

lp

Uporabniški avatar
c00l3r
Nov uporabnik

Napisal/-a c00l3r So apr 04, 2009 7:08 pm

Bliža se servis Seat Ibize letnik 2005. Do zdaj sem vsako leto vozil k Jerenkotu na Ptuju. Ne morem rečt, da nisem zadovoljen z njimi. Vedno so naredili servis, tak kot je blo dogovorjeno, je pa res da do zdaj (moram potrkat) še ni šlo nič kaj narobe na avtu. Zdaj pa sem v toti reklami Seat brošuri kaj pride po pošti ugotovil, da je serviser na Ptuju po novem Domniko. Na Seat.si (v rubriki servis) pa ne najde ne enega ne drugega. Seveda bom poklical k Dominkotu in Jerenkotu in vprašal. Ve kdo tukaj kaj več? Jerenko nima več uradnega servisa?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov