Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

menjava blatnika

Napisal/-a stealth Če mar 06, 2008 8:59 pm

Tkole... rabu bi zamenjat prvi levi blatnik na moji feliciji. Šel sem že do ene 10 kleparjev,ličarjev,mehanikov in ostalih, pa nima noben "časa." Mislim, sej štekam, da mi ne more upilit ne vem kako ceno, samo da noben noče to zamenjat je pa tud mal mim. Bi zamenju sam, pa nimam kake garaže da bi to naredu na suhem. A kdo pozna koga iz okolice Ribnice (dolenjska) ali pa Krško, ki bi ta pleh mel cajt zamenjat.
Benti mam luknjo za pingpong žogco v blatniku :(
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Če mar 06, 2008 9:11 pm

V bistvu je čist lahk menjat če maš drug blatnik tak da bi blo najlažje če bi sam menju, ne rabiš bit nek mehanik za to pa tud za zajebat nimaš kej.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Če mar 06, 2008 9:33 pm

sej pravim, da bi tud sam zamenju, pa nimam kje, zunaj je pa sneg in mokro...

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe mar 07, 2008 2:21 pm

stealth je napisal/-a:sej pravim, da bi tud sam zamenju, pa nimam kje, zunaj je pa sneg in mokro...

Počakaj na lepo vreme, pred tem pa pošteno operi avto, da spraviš umazanijo tudi iz rež med blatnikom in odbijačem, ter iz plastičnega podblatnika, potem pa se loti zadeve. Torej v vsakem primeru je pametno počakati da bo avto suh in čist, saj boš drugače imel precej težav in hitro lahko novi blatnik opraskaš, da ne omenjam svinjarije, ki pri tem nastane.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe mar 07, 2008 8:34 pm

sem mel polhn kufer vseh mehanikov,kleparjev,itd, pa sem ga zamenjal pa ceprav v dezju. Me je tolko pogrel ko sem bil danes nazadnje pri kleparju pa je hotu met 70€ zgolj za menjavo :shock: jaz sem mel pa 15 minut dezja na glavi, pa sem zrihtal...mislm kaj serviserji mislijo da so zlatarji al kaj?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe mar 07, 2008 8:46 pm

stealth je napisal/-a:sem mel polhn kufer vseh mehanikov,kleparjev,itd, pa sem ga zamenjal pa ceprav v dezju. Me je tolko pogrel ko sem bil danes nazadnje pri kleparju pa je hotu met 70€ zgolj za menjavo :shock: jaz sem mel pa 15 minut dezja na glavi, pa sem zrihtal...mislm kaj serviserji mislijo da so zlatarji al kaj?

Tak je kaj češ.....zakaj misliš da eni šravfamo avte sami ?:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov