Nasveti in napotki ter povpraševanja...

GapiChrysler
Novinec

Problem pri vžigu avtomobila

Napisal/-a GapiChrysler Po mar 17, 2008 11:44 am

Problem je sledeči: ko avto ni ogretl in ga vžgem normalno zalavfa ampak takoj crkne, v naslendje ko to storim se mogoče še ponovi, tretjič pa normalno zalavfa in se lahko odpeljem... kaj bi to lahko bilo prosim vas za vašo pomoč.

P.S.: sem pa tudi že opazil da mi na čase ko stojim recimo v koloni ali na mestu nihajo odrati od 500 do 1100 je to mogoče posledica tega? Kaj narediti da se to odpravi in zaradi česa prihaja do tega?

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po mar 17, 2008 12:04 pm

Motorcek prostega teka? Kej druzga bol tezko, mogoce se akumolator, da je prestar not oz. premal mocn, ampak sm skor 100% da te j**e motorcek prostega teka. To zamenji in bo pomoje ql. Je pa res, da je to Crysler, jz bol vem za Alfe. :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Problem pri vžigu avtomobila

Napisal/-a MacTron Po mar 17, 2008 12:22 pm

GapiChrysler: cisto banalna ideja... torej imas a4, se ti slucajno pojavi kaksna lucka
v obliku (avto-kljucek) torej imobilizator?

drugace pa priklopi na VAG-com in ti bo pokazalo napako... v kodi
nato pa to kodo prilepi sem gor...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Pe mar 28, 2008 1:41 am

MacTron je napisal/-a:GapiChrysler: cisto banalna ideja... torej imas a4, se ti slucajno pojavi kaksna lucka
v obliku (avto-kljucek) torej imobilizator?

MacTron:

pogledal sem na števce na katerih so lučke preden vžgeš avto se pravi počakaš da se ti lučke ugasnejo ampak včasih še kar ustripa tista na kateri je (avto-ključek) gor. torej napisal si imobilizator...koliko je to strošek popravila?

P.S.: če pa ključ dam ven in spet nazaj notri brez da vžgem avto in če mi ne utripa pa probam vžgat mi pa normalno zalavfa in se odpeljem.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe mar 28, 2008 8:24 am

torej ce je problem to kar sva ugotovila je lahko samo kabelcek ...kabel stane cca.20€
ce pa ni kabel so lahko tudi slabe baterije v kljucu zato poslednicno ne more sihronizirat
kode v kljucu in kljucavnici... oz. jo enkrat prebere enkrat ne.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov