monster_d je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Sej novejši dizli tud sami potegnejo nafto, ko nekaj časa zaganjaš motor. Poznam par primerov.
Ja tisti ko majo ze pumpe v keslih in ne bosch pump.
Zakaj bi prišlo vanj neizgorelo gorivo, če cuka zato ker ga ni?povh je napisal/-a:Pri tem se lahko poškoduje katalizator, ker lahko vanj pride nezgorelo gorivo in tam zagori. Samo če ti sam enkrat zmanjka goriva pomoje ni panike.
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Sej novejši dizli tud sami potegnejo nafto, ko nekaj časa zaganjaš motor. Poznam par primerov.
Pa se motita oba.... tudi bosch pumpa potegne gorivo. Lep primer je bil vžig mojga motorja ( sam svoj mojster) komplet brez goriva.... in vžgal. Tudi če mu zmanjka goriva samo verglaš pa je.
NoFX je napisal/-a:lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Sej novejši dizli tud sami potegnejo nafto, ko nekaj časa zaganjaš motor. Poznam par primerov.
Pa se motita oba.... tudi bosch pumpa potegne gorivo. Lep primer je bil vžig mojga motorja ( sam svoj mojster) komplet brez goriva.... in vžgal. Tudi če mu zmanjka goriva samo verglaš pa je.
Lahko to malo bolj razložiš? Kak lahko avto vžge brez goriva?
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Sej novejši dizli tud sami potegnejo nafto, ko nekaj časa zaganjaš motor. Poznam par primerov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov