Nasveti in napotki ter povpraševanja...

belkaena
Stalni uporabnik

Servis za Clio 1

Napisal/-a belkaena To apr 01, 2008 3:57 pm

Dober dan,

lastim si Clio 1 l.94, prevoženih 170.000 km, potrebujem pa nasvet kam ga peljati na servis v Ljubljani.

Popraviti bi bilo potrebno zavore, ker so diski že zelo požrti (torej menjava diskov), prav tako mi ročna zavora čudno ružlja, pri prvih nekaj zaviranjih, ko je avto hladen.

Mašina se kar močno segreva in ima malo moči proti, drugim identičnim Cliotom, recimo bratov se zelo manj segreva in ima občutno poskočnejši motor. Kot laik imam občutek, da pri mojem ni dobrega izgorevanja in izkoristka za to gre večina energije v toploto. Torej komu to peljati na pregled?

Zamenjal bom tudi 14" lita platišča za navadne 13" železne in kupil nove letne pnevmatike. Kje bi se to dobilo najceneje z montažo? Menjam pa za to, ker mislim. da so zvita, namreč avto je bil na optiki in še vedno zavija, ko pa sem za poizkus premenjal vsa štiri platišča z drugega avtomobila je šel moj naravnost.

Opraviti pa moram tudi reden servis, ker je od zadnjega minilo 15.000 km

Prosim za informacije in se zahvaljujem.

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Sr apr 02, 2008 11:31 am

Izgleda, da imam tako star mlinček, da se noben več ne spozna :)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr apr 02, 2008 2:27 pm

seveda se spoznamo na to, samo ne vem za ljubljano kam te napotit + jaz sem to vse doma zrihtal
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Sr apr 02, 2008 2:38 pm

dej ti povej čej bil kej servis delan? Drugač si naštel simptome za fuč svečke :) zadi je težko rečt kuga ružla. Pa če menaš diske j fajn tut ploščice :)

Kam pelat? h komu k fuša ;)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Sr apr 02, 2008 3:08 pm

_YUGO-GVX_ potem pa še meni zrihtaj ti plačam seveda.

Svečke moram zamenjati, prav tako bi menjal tudi ploščice poleg diskov seveda.

Koliko bi pa prišlo to popravilo, od-do? Sepravi reden večji servis, pnevmatike, platišča, zavore.

Zdravo.

francnovak
Nov uporabnik

cena

Napisal/-a francnovak Sr apr 02, 2008 10:57 pm

Za takšno ceno, kot jaz ti nihče v Ljubljani to ne naredi! Ampak žal, nisem iz Ljubljane. Lp*

Uporabniški avatar
vuc
Novinec

Napisal/-a vuc Če apr 03, 2008 4:12 pm

lej jest tud doma fušam pa ti lahk to zrihtam poklič me pa se va zmenila 041-367-401
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov