c.o.b. je napisal/-a:na tvojem mestu bi se močno pogovoru s serviserjem in jim amgar pustu avto 2 dni da vidjo da je res neki narobe. če bojo še zmeri zatrjeval isto, pol pa inšpekcijo poklicat...
zbanana je napisal/-a:c.o.b. je napisal/-a:na tvojem mestu bi se močno pogovoru s serviserjem in jim amgar pustu avto 2 dni da vidjo da je res neki narobe. če bojo še zmeri zatrjeval isto, pol pa inšpekcijo poklicat...
Avto sem imela vsega skupaj dva tedna tam. Edino po menjavi loputice so me poklicali še takoj isti dan.
zbanana je napisal/-a:c.o.b. je napisal/-a:na tvojem mestu bi se močno pogovoru s serviserjem in jim amgar pustu avto 2 dni da vidjo da je res neki narobe. če bojo še zmeri zatrjeval isto, pol pa inšpekcijo poklicat...
Avto sem imela vsega skupaj dva tedna tam. Edino po menjavi loputice so me poklicali še takoj isti dan.
target_practice je napisal/-a:Napaka je nekje, to da pa jim racunalnik nic nepokaze, pomeni samo to da je slab serviser, in da se noce potruditi. Zamenjaj delavnico. Napaka je lahko elektricne narave, lahko pa da je tudi nekaj z dovodom goriva. LAhko da je avto v preteklosti bil vpleten v prometno nesreco in je nekaj poskodovano od racunalnika do kakega kratkega stika ali kaj podobnega. Na pamet bo tezko nekaj dolociti.
Ali se pri konstantni voznjo kaj dogaja z njem? izgubi moc na moment, cukne ali je to samo pri speljevanju?
coffa06 je napisal/-a:Po moje je vžigalna tuljava, to se pogosto dogaja na twingotih 1.2 16v, cliotih 1.2 16v in 1.4 16v, vsi trije pa imajo isto tuljavo. Na servisu bodo zavlačevali, dokler bo garancija potekla, potem pa bodo čudežno odkrili napako, čeprav je strošek okrog 100 eurov. Lp
zbanana je napisal/-a:Živjo,
na forumu sem nova, niti nisem avtomobilsko preveč podkovana, zato prosim za razumevanje, če se bom kaj hecno izrazila.
Pred mesecem dni sem kupila rabljenega Cliota Storio 1.2 16V, letnik 2006. Garancijo imam do julija 2008. Prodajalec mi je zatrjeval, da je Clio v odličnem stanju, sama pa imam probleme že od takrat in sicer s tem, da se mi med vožnjo zamori motor toliko, da ne gre nikamor več. Avto začne ugašat, nogo imam na plinu do konca in se mogoče odzove čez nekaj časa, takrat potegne do fula, ali pa se tudi ne in mi ugasne. Avto sem imela v tem času že trikrat na popravilu, prvič so ga priklopili na računalnik, ki jim ni nič pokazal in so mi menjali en čip-rekli, da so avto sprobali, da se vredu vozi, ko sem ga sama odpeljala mi je začel delati isto, kot pred popravilom. Drugič so mi menjali loputico pri dovodu goriva-avto se še vedno obnaša enako, oni pa pravijo da z avtom ni nič narobe, ker računalnik nič ne pokaže. Moram povedati, da avto nagaja še bolj takrat kadar je dež, ni pa pravila na koliko km začne to početi. Lahko se zjutraj odpeljem do Lj, pa bo to počel celo pot, popoldne pa nazaj in ne bo niti enkrat. Ne vem po kakšnem ključu se to dogaja. Je imel kdo kdaj enake probleme? Mene je že pošteno strah iti na cesto, ker sem v tem tednu imela trikrat veliko srečo, da nisem bila udeležena v nesreči. Avto se mi je dvakrat dobesedno ustavil sredi križišča pri speljevanju iz stranske na glavno cesto-in nisem mogla nikamor(motor je sicer bil v teku, ampak je tak oblutek kot da komaj diha, niti se ni hotel premakniti ob dodajanju plina ), samo čakala sem, da bo gas zagrabil. Enkrat sem pa na hitri cesti nekoga skoraj fasala v rit, ker se kljub njegovem divjem žmrkanju nisem mogla umakniti-zaradi iste zadeve (avto neha dihati, pa po nekaj časa končno vdihne in spelje).
Moj serviser mi pravi da z avtom ni nič narobe, ko ga oni sprobajo, jim baje tega ne dela, niti jim rač. ne pokaže (imam dejansko občutek-baba ne znaš vozit). Sama pa vem da je nekaj močno narobe in sedaj ne vem, ali me nateguje uradni serviser, ker ve, da imam garancijo samo še do julija, ali pa se dejansko nič ne pokaže in ne vejo kaj bi lahko bilo.
Mi lahko kdo pomaga in svetuje kaj narediti?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 11 gostov