pistolj je napisal/-a:Zanima me katero motorno olje mi priporočate za golfa (2.0 tdi, 140)?
Matrix je napisal/-a:pistolj je napisal/-a:Zanima me katero motorno olje mi priporočate za golfa (2.0 tdi, 140)?
Jaz ti priporočam CASTROL SLX 3 / III -5 W-30 Prof. Powerflow (507.00).
pistolj je napisal/-a:Kolega ki je mehanik tudi neve kaj bi bilo, priklopil je avto na vag-com, pa ne kaže nobene napake. Probal je resetirati in je odklopil akumulator pa vseeno še vedno gori lučka. Ali se je pametno voziti z avtom saj je v mašini dovolj olja ali je bolje takoj odpeljati na servis?
pistolj je napisal/-a:Kolega ki je mehanik tudi neve kaj bi bilo, priklopil je avto na vag-com, pa ne kaže nobene napake. Probal je resetirati in je odklopil akumulator pa vseeno še vedno gori lučka. Ali se je pametno voziti z avtom saj je v mašini dovolj olja ali je bolje takoj odpeljati na servis?
pistolj je napisal/-a:Problem je rešen! Vse kar je treba naresti je dati kontakt, odpreti havbo in jo čez 10 minut zapreti. To so mi rekli na pooblaščenem servisu (zaradi nekega senzorja) in lučka se je izklopila.
P.S. Target mi lahko poveš zakaj ni pametno da imam tak avto? Mogoče zato ker si se ti rodil vseved ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov