krajzler je napisal/-a:Imam eno vprašanje v zvezi z obrabo sklopke. Zanima me, kako je možno da sklopka drsi pri avtu, ki je star malo več kot tri leta in ima prevoženih cca 55.000km. Sam ga imam cca pol leta in ne pretiravam (mogoče sem 5x speljal tak kot se za ta avto spodobi)
Dejch je napisal/-a:To pa je tko k ljudje kupjo tak avto za pozirat, potem bi pa radi na servisih šparal. Zakaj imet tak avto kot prvo, da ga skoz vozis max 3000 rpm in ga 5x mogoce prtisneš, potem pa še za servis ni dnarja in bi su tak avto dat vaškemu mehaniku. Good job, verjetno bodo kmal tako kot prej s podobnimi avti, dost zjahanih 350z, ker ni blo denarja za vzdrzevanje.
roberto-82 je napisal/-a:če je to da ti sklopka drči ti je po vsej verjetnosti ne bo treba menja ne vem kako ma nisan nareti pri večini avtov ko imajo zajlo jo moraš malo popustit tako da pelji se na prvi servis in baraj beseda ni konj pa ti bojo povedli in svetovali kako in kaj lp![]()
Dejch je napisal/-a:To pa je tko k ljudje kupjo tak avto za pozirat, potem bi pa radi na servisih šparal. Zakaj imet tak avto kot prvo, da ga skoz vozis max 3000 rpm in ga 5x mogoce prtisneš, potem pa še za servis ni dnarja in bi su tak avto dat vaškemu mehaniku. Good job, verjetno bodo kmal tako kot prej s podobnimi avti, dost zjahanih 350z, ker ni blo denarja za vzdrzevanje.
krajzler je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:To pa je tko k ljudje kupjo tak avto za pozirat, potem bi pa radi na servisih šparal. Zakaj imet tak avto kot prvo, da ga skoz vozis max 3000 rpm in ga 5x mogoce prtisneš, potem pa še za servis ni dnarja in bi su tak avto dat vaškemu mehaniku. Good job, verjetno bodo kmal tako kot prej s podobnimi avti, dost zjahanih 350z, ker ni blo denarja za vzdrzevanje.
kak bednik
Ej ti frajer, jaz sem si kupil avto zato ker mi je bil všeč, kupil sem ga izklučno za sebe in za svojo dušo, pa seveda s svojim denarjem. V vožnji uživam, če je treba stisnit pa stisnem. Ampak nena pa z njim norim, ker pač mam malo v glavi ok! Tak da prosim ... zadrži tak komentarje za sebe. Tukaj sem vprašal za nasvet, nisem se pa prišel kregat. Mogoče mi pa ne privoščiš takega avta al kaj ... ne vem ...
Moj interes ni šparat na servisih, zanimalo me je če obstajajo kake druge opcije.
Verjetno sem kupil avto od nekoga ki je po mišljenju podoben tebi ... pritiskaj ... pa obrati vedno do konca. Veš kaj me tukaj najbolj razjezi ... da bom jaz plačal tako razmišljanje. Za take bedarije je pa meni osebno res škoda dnarja.
Btw .. hvala kixs!
i have a 350z roadster and after only 10.500 miles the clutch has gone.
I hear it is a generic fault to which i am going to take Nissan to court for supplying defective goods, has anyone else had a cars clutch go this quickly as the more information i have the easier it will be to get a result
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov