michelin je napisal/-a:teh mojstrov je dosti v tem okolišu,priporočam ti Papeža v Godiču
michelin je napisal/-a::oops: nevem zakaj tako hvaljenje tega Smoleta,sem imel z njim slabe izkušnje ,dal sem barvat plastike od motora pa mi je računal ,kot bi "zlato" nanesel ,pri barvanju avta sem imel še plus 90.kilometrov in blatnasto podvozje ,nakar sem po parih mesecih po naklučju izvedel od njegovega delavca,da so si sposodili avto za vožnjo na malico in testiranje
kvoV je napisal/-a:Živjo. Da ne odpiram nove teme... To kar tu piše sem že prebral vendar me zanima če kdo pozna še koga. Mi lahko kdo kaj svetuje glede ličarjev iz tega konca (Domžale, Ljubljana, Mengeš, Kamnik...), ki bi bili pripravljeni preštrihat cel avto ter ga tudi sklepati in skitati? Je kdo, ki se ukvarja z obojim? Lahko tudi predloge in telefonske za eno ali drugo. Namreč imam zelo stolčen avto z vseh strani, prav tako spraskan (oboje od gmajne) in bi ga kompletno obnovil. Mogoče kdo ve kakšen strošek to predstavlja? Najbolj važna mi je kvaliteta in nato cena, plus to da lahko avto zaupam nekomu da se ne bo vozil z njim naokoli ipd. Hvala in LP
s12345 je napisal/-a:Jaz bi tudi potreboval kakega avtoličarja od Kr. gore pa tja do okolice Ljubljane. Imam za pobarvati sprednji odbijač in pokrov motorja. Plačam tudi nekaj več od "redne" cene, če mi ga poštrihajo ta teden.
Ponudbe z telefonsko na pm.
lp
Po forumu brska: MartinSLO in 11 gostov