Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Evan
Nov uporabnik

Avtoličar v okolici DOmžal, Kamnika, Mengeš,...

Napisal/-a Evan Pe jun 06, 2008 11:42 am

Kdo pozna kvalitetnega avtoličarja (lahko tudi popoldanskega mojstra), ki bi bil pripravljen odpraviti praske, odrgnine, luknice na laku? Avto ni zaleten. Sem iskal po forumu, vendar žal nisem bil uspešen. Se priporočam.

Hvala,
Lp.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe jun 06, 2008 12:06 pm

teh mojstrov je dosti v tem okolišu ;) ,priporočam ti Papeža v Godiču
Slika
Slika
Slika

Evan
Nov uporabnik

Napisal/-a Evan Pe jun 06, 2008 12:08 pm

michelin je napisal/-a:teh mojstrov je dosti v tem okolišu ;) ,priporočam ti Papeža v Godiču

Hvala za info.
Aha, nad Kamnikom, on tudi tovornjake barva, ne?

Kdo pozna Vidmarja v Dragomlju? http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=2187

MareMan
Nov uporabnik

Kraj: Vsepovsod

Napisal/-a MareMan Pe jun 06, 2008 12:11 pm

če hočeš kvalitetno maš avtoličarstvo-kleparstvo Smole iz Komende njim vozjo tud BMW active iz trzina

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Pe jun 06, 2008 1:40 pm

Pelji k temu Avtoličarstvo-Kleparstvo Smole iz Komende,preverjeno naredi zelo kvalitetno.Še tel:01-834-34-56 gsm.041-402-925 ;)
Slika

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe jun 06, 2008 2:25 pm

:oops: nevem zakaj tako hvaljenje tega Smoleta,sem imel z njim slabe izkušnje ,dal sem barvat plastike od motora pa mi je računal ,kot bi "zlato" nanesel ,pri barvanju avta sem imel še plus 90.kilometrov in blatnasto podvozje ,nakar sem po parih mesecih po naklučju izvedel od njegovega delavca,da so si sposodili avto za vožnjo na malico in testiranje :cry:
Slika
Slika
Slika

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Pe jun 06, 2008 2:54 pm

Tudi pri meni je bilo čudežno 34 km več kot pa ko sem avto pustil pri njih ;) Da ne govorim, da me je majster klical da je crknil avto. Ko sem pršu tja, sem videl, da jim je nekako uspelo zaliti motor, kar mi še dandanes ni jasno kako je to možno. Nato sem moral zuni v dežju dajat svečke vn, jih pogrevat, itd.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Pe jun 06, 2008 4:42 pm

Če nimaš avta, ki je 25 k € +++ se ti ga ne splača vozt k Smolet, ker je brezveze. Drugač maš pa uraniča v žejah pri komendi

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Pe jun 06, 2008 5:45 pm

Zvone Vidmar iz Trzina, vredu dec, men zrihta vedno tko kot je treba... za telefonsko mi pošl zs...
lp jerko

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne jun 08, 2008 6:11 pm

No fotru je delal Smole Mercedesa CLK pa je bil z njim ful zadovoljen, tako s ceno kot z opravljenim delom.
Drugače pa je "poceni in dobrega" ličarja zelo težko najti ;) če pa ga že najdeš je pa polno zaseden .

Robi_M
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Robi_M Po jun 16, 2008 9:17 pm

Maš kakšne slike od avtomobila,vse prask ni mogoče odstraniti?

kvoV
Nov uporabnik

Napisal/-a kvoV So avg 30, 2008 6:04 pm

Živjo. Da ne odpiram nove teme... To kar tu piše sem že prebral vendar me zanima če kdo pozna še koga. Mi lahko kdo kaj svetuje glede ličarjev iz tega konca (Domžale, Ljubljana, Mengeš, Kamnik...), ki bi bili pripravljeni preštrihat cel avto ter ga tudi sklepati in skitati? Je kdo, ki se ukvarja z obojim? Lahko tudi predloge in telefonske za eno ali drugo. Namreč imam zelo stolčen avto z vseh strani, prav tako spraskan (oboje od gmajne) in bi ga kompletno obnovil. Mogoče kdo ve kakšen strošek to predstavlja? Najbolj važna mi je kvaliteta in nato cena, plus to da lahko avto zaupam nekomu da se ne bo vozil z njim naokoli ipd. Hvala in LP

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So avg 30, 2008 6:58 pm

SMOLE samo skupaj preglejta km pred predajo in po njej v kolikor bo razlike za 10km so se vozili in mu zbijaj ceno pri koncni ceni njegovega ''izdelka''
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Robi_M
Novinec

Napisal/-a Robi_M So avg 30, 2008 8:08 pm

michelin je napisal/-a::oops: nevem zakaj tako hvaljenje tega Smoleta,sem imel z njim slabe izkušnje ,dal sem barvat plastike od motora pa mi je računal ,kot bi "zlato" nanesel ,pri barvanju avta sem imel še plus 90.kilometrov in blatnasto podvozje ,nakar sem po parih mesecih po naklučju izvedel od njegovega delavca,da so si sposodili avto za vožnjo na malico in testiranje :cry:

Verjamem da si mel slabe izkušnje z njim,moti me samo kar se tiče barvanja plastike od motorja.Treba je vedt da so ene barve pregrešno drage,majo več perl različnih notr kar zadevo dosti podraži.Drugače pa ja,eni so frajerji pa se vpzijo naokol kakor da je njihov avto.

Robi_M
Novinec

Napisal/-a Robi_M So avg 30, 2008 8:09 pm

kvoV je napisal/-a:Živjo. Da ne odpiram nove teme... To kar tu piše sem že prebral vendar me zanima če kdo pozna še koga. Mi lahko kdo kaj svetuje glede ličarjev iz tega konca (Domžale, Ljubljana, Mengeš, Kamnik...), ki bi bili pripravljeni preštrihat cel avto ter ga tudi sklepati in skitati? Je kdo, ki se ukvarja z obojim? Lahko tudi predloge in telefonske za eno ali drugo. Namreč imam zelo stolčen avto z vseh strani, prav tako spraskan (oboje od gmajne) in bi ga kompletno obnovil. Mogoče kdo ve kakšen strošek to predstavlja? Najbolj važna mi je kvaliteta in nato cena, plus to da lahko avto zaupam nekomu da se ne bo vozil z njim naokoli ipd. Hvala in LP

Dj ene par slik gor na forum da vidmo kaj imaš za poštimat.

kvoV
Nov uporabnik

Napisal/-a kvoV So avg 30, 2008 9:57 pm

Ma ni glih za kazat tuki gor, sploh glede na stanje. Spraskan je okol in okol razn po strehi pa zadnjih vratih ne glih ne vem kaj. Pol je pa zadn konc iz obeh strani obunkan, troja vrata so za sklepat, havba, vrata prtlažnika pa en spredn blatnik. To je to... Pač je bil to avto za v gmajno, zdj bo pa za na kake daljše izlete se vozt. Res bi blo fajn če kdo ve al pa da telefonsko od čim več majstrov za klepanje in ličanje tle v okolici pa če kdo ve kolk vredu nardijo da pove da se mal pozanimam pol pri njih kolk bi kej koštal pa kdaj bi blo pa tko. LP

Robi_M
Novinec

Napisal/-a Robi_M So avg 30, 2008 10:03 pm

Ja ne vem če se ti ravno splača k ličarju vozt,ker zna bit drago,bolje h kakšnemu ki popoldansko malo dela pa bo cenejše.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 So avg 30, 2008 11:20 pm

Jaz bi tudi potreboval kakega avtoličarja od Kr. gore pa tja do okolice Ljubljane. Imam za pobarvati sprednji odbijač in pokrov motorja. Plačam tudi nekaj več od "redne" cene, če mi ga poštrihajo ta teden.

Ponudbe z telefonsko na pm.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

kvoV
Nov uporabnik

Napisal/-a kvoV Ne avg 31, 2008 11:35 am

Robi poznaš kakega, ki bi bil pripravljen to narediti? Vem da bo vse skupaj drago, vendar se pripravljen plačati če bo narejeno kvalitetno in tako kot se zagre. Upam da pridem skozi s klepanjem in ličanjem pod recimo 1500€. Je to premalo, preveč? LP

Robi_M
Novinec

Napisal/-a Robi_M Ne avg 31, 2008 1:13 pm

s12345 je napisal/-a:Jaz bi tudi potreboval kakega avtoličarja od Kr. gore pa tja do okolice Ljubljane. Imam za pobarvati sprednji odbijač in pokrov motorja. Plačam tudi nekaj več od "redne" cene, če mi ga poštrihajo ta teden.

Ponudbe z telefonsko na pm.

lp

za kateri avto pa rabš to pa kakšne barve je?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: MartinSLO in 11 gostov