bakterija je napisal/-a:Torej, Hyundai Lantra 1.8, l97, je začela piti olje. Prevoženih ima šele 160kkm, vendar imam občutek, da je zrela za generalko. Zanima me, koliko stanejo deli (tesnila, obročki, tefloni), ter koliko dela je s tem. Morda je kdo generalko na takšnem avtomobilu že delal, 'pa mi lahko zaupa strošek.
Hvala, L.P.
Dejan
marko01 je napisal/-a:Vse hyundai mašina 1.8 in 1.6 pijejo olje .... to ni nič novega vozi pa se ne sekiraj razen ce ti ga spije liter na 1000 km
marko01 je napisal/-a:Vse hyundai mašina 1.8 in 1.6 pijejo olje .... to ni nič novega vozi pa se ne sekiraj razen ce ti ga spije liter na 1000 km
vuko87 je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Vse hyundai mašina 1.8 in 1.6 pijejo olje .... to ni nič novega vozi pa se ne sekiraj razen ce ti ga spije liter na 1000 km
to pa ni res..mel smo dva hyundaja doma, sam sem meu lantro 1.6 16V in vrjem da nimam niti pod razno lahke noge...in mi ni spila nc olja...servise sm delu na 10.000...in je avto meu 130.000 prevozenih k jo odsla od mene pa je delala ko urca![]()
aja pa notr sm daju olje Elf Competition STI 10W40
lp
marko stare je napisal/-a:vuko87 je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Vse hyundai mašina 1.8 in 1.6 pijejo olje .... to ni nič novega vozi pa se ne sekiraj razen ce ti ga spije liter na 1000 km
to pa ni res..mel smo dva hyundaja doma, sam sem meu lantro 1.6 16V in vrjem da nimam niti pod razno lahke noge...in mi ni spila nc olja...servise sm delu na 10.000...in je avto meu 130.000 prevozenih k jo odsla od mene pa je delala ko urca![]()
aja pa notr sm daju olje Elf Competition STI 10W40
lp
Ne vzdržujejo avtov, ne menjujejo redno olja in posledice so takšne kot so!
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov